Clubul Bright Parents 2015-2016

Shakespeare School va invita sa participati GRATUIT la o noua intalnire interactiva a Clubului “Bright Parents”.

TEMA:
”Cele 7 secrete pentru a avea un copil responsabil si fericit”

CAND & UNDE:
Evenimentul va avea loc vineri, 23 octombrie 2015, ora 18.00, la sediul Shakespeare School din Str. Tokio nr. 9, Bucuresti.

INSCRIERI:
Pentru a va inscrie la eveniment, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu numele si numarul dvs. de telefon la info@shakespeare-school.ro.

Va invitam sa urmariti, in videoclipul de mai jos, invitatia doamnei psiholog Mirela Horumba la intalnirea de vineri, 23 octombrie:
>>> urmariti video AICI

Despre Bright Parents

Intalnirile Clubului ”Bright Parents” isi propun sa ajute parintii sa descopere calea prin care pot deveni din parinti buni, PARINTI STRALUCITI! Discutiile aduc raspunsuri la intrebari care ii pot ajuta pe parinti sa ii indrume pe cei mici atat in ceea ce priveste studiul – cum sa invete mai usor limba engleza, cat si in ceea ce priveste dezvoltarea personala – crearea unei atmosfere armonioase in familie.

Evenimentele GRATUITE ”Bright Parents” sunt moderate de psihologul Mirela Horumba, care este, in primul rand, parinte ca si dumneavoastra. Specializata in psihologia parentala, Mirela Horumba se concentreaza pe obtinerea rezultatelor pozitive in cresterea copiilor.

Va asteptam, cu drag!

Adriana Alionte