Participa la CONCURSUL aniversar Shakespeare School!

Dragii nostri cursanti,

Termenul de inscriere in concursul video lansat cu ocazia aniversarii celor 15 ani de Shakespeare School, a fost prelungit pana la data de 17 noiembrie 2017!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne povestiti intr-un mod cat mai creativ si mai haios experienta voastra de cursant Shakespeare School: cum a fost prima intalnire cu noi, momente speciale de la ore, cu profesorii, amintiri din tabere sau de la concursuri si proiecte organizate de Shakespeare School la care ati participat etc.

Asteptam filmuletele voastre in limba romana sau engleza pana pe data de 17 noiembrie 2017, pe care le puteti incarca AICI (sau copy paste in browser https://www.shakespeare-school.ro/concurs-video/).

Cel mai bun, creativ si haios filmulet, de la fiecare categorie de varsta Juniori (clasele I-IV), Adolescenti (clasele V-VIII), Liceeni (clasele IX-XII) va fi rasplatit cu un Smartwatch si un rucsac Shakespeare School – editie limitata.

Concursul este adresat tuturor cursantilor nostri cu varsta cuprinsa intre 7 si 19 ani si se desfasoara in perioada 9 octombrie – 17 noiembrie 2017.

Va dorim mult succes!

Newsletter

Acreditări

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.