ESSAY COMPETITION 2019 – Inscrieri pana la 31 MARTIE

 

Inscrierile la Essay Competition 2019 se apropie de final!

 

A mai ramas doar 1 SAPTAMANA in care te mai poti inscrie la Shakespeare School Essay Competition 2019! Mai ai timp doar pana pe 31 martie sa ne trimiti eseul!

Nu rata sansa de a castiga una dintre cele doua tabere de limba engleza in Marea Britanie si multe alte premii!

 

 7 ZILE! Atat mai ai la dispozitie pentru a te inscrie la cel mai mare Concurs National de Creatie in Limba Engleza – Shakespeare School Essay Competition!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa scrii un scurt eseu original (aproximativ jumatate de pagina de Word), in limba engleza, cu titlul A World with NO Rules (“O lume fara reguli”).

 

Cum intri in cursa?

E simplu: iti inscrii GRATUIT eseul online, pe Pagina competitiei, intr-una dintre cele doua categorii de varsta, 11-14 ani (200 de cuvinte) sau 15-19 ani (250 de cuvinte).

 

Write, race, win!

Cel mai bun si original eseu poate aduce castigatorului (de la fiecare dintre cele doua categorii de varsta) o tabara de studiu la un colegiu de top din Marea Britanie dar si multe alte premii!

ATENTIE! Inscrierile se pot face pana pe data de 31 MARTIE (inclusiv)

 

Ce poti castiga?

Concursul ofera celor 30 de finalisti premii in valoare de peste 5.000 de euro, constand in 2 tabere de limba engleza in Marea Britanie (pentru marele castigator al fiecareia dintre cele doua categorii de varsta: 11-14 ani si 15-19 ani), cursuri de limba engleza la Shakespeare School, inscrieri gratuite la examene Cambridge, carti, dictionare, rechizite, etc.

 

Shakespeare School Essay Competition este un concurs national, cu participare GRATUITA, organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie.

 

Afla toate detaliile despre tema, regulament si inscriere de pe pagina competitiei, AICI.

 

PARTENERII Shakespeare School Essay Competition.

 

Fa-ti ideile auzite!  May the best one win!

Mult succes!