NOU! Deschidem cel de-al 4 lea sediu!

Vara aceasta va pregatim o super surpriza: familia Shakespeare School se mareste cu… un nou centru.

Dupa Ferdinand, Mosilor si Victoriei, iata ca a sosit momentul sa ne indreptam si spre partea de sud a Capitalei. Asa se face ca am ajuns in cartierul Berceni  (zona Brancoveanu), pe care l-am luat la pas in cautarea celei mai cochete si primitoare case pentru cursantii nostri. Si am gasit-o!

Unde? La doar cativa pasi de metrou (Brancoveanu sau Piata Sudului – la alegere, distanta este egala), foarte aproape de Oraselul Copiilor, exact pe strada Martisor nr. 36 – langa casa unde a trait celebrul poet Tudor Arghezi.

Va intampinam nu oricum, ci cu 2 OFERTE SPECIALE – valabile DOAR pentru Centrul BRANCOVEANU:

12

  • 15% discount pentru primii 100 inscrisi la CURSURILE DE VARA din Centrul Brancoveanu, care vor avea loc in perioadele 24 iulie-4 august 2017 si 7-19 august 2017.
  • 10 % discount pentru cei care se inscriu pana pe data de 25 august la unul dintre CURSURILE DE AN SCOLAR 2017/2018 din Centrul Brancoveanu.

*Detalii despre cursurilede vara dar si despre cele de an scolar, gasiti in sectiunile CURSURI si CURSURI DE VARA 2017, de pe prima pagina a site-ului nostru.

Rezervarile de loc, pentru cursurile care incep in toamna in Centrul Brancoveanu, se pot face inca de pe acum, la oricare dintre cele trei centre Shakespeare School deja existente – Victoriei, Mosilor sau Ferdinand, iar incepand de la jumatatea lunii iulie si la noul centru.

Va asteptam asadar, incepand chiar din aceasta vara, in noua noastra casa, care speram ca in curand va deveni si a voastra!