*NOU* Tabara de vara de limba engleza la Fettes College, Edinburgh – Scotia

Intrucat locurile pentru tabara de la Merchiston Castle School din Edinburgh, Scotia au fost epuizate, Shakespeare School iti recomanda o noua tabara internationala de vara de limba engleza (10 – 17 ani) ce se va desfasura tot in Edinburgh, la Fettes College in Scotia.

Cu peste 140 de ani de traditie de excelenta in educatie si activitati culturale, impresionantul Colegiu Fettes, fondat de catre William Fettes, Lord de Edinburgh, este o cladire magnifica, inconjurata de verdeata, situata la doar 20 de minute de centrul orasului Edinburgh.

Colegiul Fettes are o suprafata de 90 acri si ofera conditii excelente pentru studiu, avand sali de clasa cu tehnologie moderna dar si sali de teatru, muzica si arta, terenuri de tenis si baschet, sala de sport si terenuri pentru activitati recreationale.

Printre absolventii Colegiului Fettes se numara Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii, dar si celebrul personaj James Bond!

De ce sa alegi tabara internationala de engleza de la Edinburgh Fettes College?

  • Va cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie.
  • Va invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
  • Isi va face prieteni din toata lumea. Anual, in taberele de limba engleza de la Colegiul Fettes participa elevi de peste13 nationalitati din toata lumea.
  • Va cunoaste cultura noilor sai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor.
  • Se va distra toata ziua. Pe langa cursurile distractive de engleza, va participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, arts & crafts, petreceri, karaoke etc.
  • Tabara de la Fettes College include, pe langa orele de limba engleza, vizite la obiectivele cele mai cunoscute atat din oras, cat si din regiune (Edinburgh Castle, Royal Mile, National Museum of Scotland, Camera Obscurasau Royal Yacht Britannia, Andrews etc). Va avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania si se va simti mereu confortabil si in siguranta.

Ce include programul taberei de vara de limba engleza de la Edinburgh Fettes College?

Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza. Lectii de limba engleza in clase internationale de maxim 14 copii si certificat de evaluare si absolvire curs. Cazare in campusul scolii si pensiune completa, la cantina scolii. Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara cu supraveghere permanenta – fotbal, baschet, volei, badminton, tenis, dans & aerobic etc, Scottish Night, Film Night, Disco, Treasure Hunt, Karaoke, Quiz Night, Talent Show etc.

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 4 vizite educationale de o jumatate de zi (ex: Edinburgh Castle, Camera Obscura, National Museum of Scotland, The Royal Mile etc) si 2 excursii de o zi intreaga (ex: St. Andrews, Glamis Castle, Loch Leven, Stirling Castle, Glasgow, Loch Lomond etc).

O vacanta minunata, in care tinerii au ocazia sa socializeze, sa faca sport, sa se distreze si sa descopere cat mai multe lucruri utile si interesante.

Perioada:  30 Iulie – 12 August 2017
Pret: 1700 GBP
Data limita de inscriere: 3 martie 2017

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si pentru inscriere, vizitati: https://www.shakespeare-school.ro/tabere-engleza/  sau sunati la  021. 230.20.06 sau la 0755.033.839