Şcoala de Vară Shakespeare School te aşteaptă cu Aventuri în Englishland

site-blogShakespeare School deschide înscrierile pentru cursurile intensive de vară. În lunile iulie și august 2016, centrul de învăţare a limbii engleze din Bucureşti îi invită pe copii şi tineri între 4 şi 20 de ani să ia parte la Aventuri în Englishland. Cursanţii Şcolii de Vară vor cuceri tărâmul limbii engleze, cu ajutorul profesorilor Shakespeare School, în cadrul cursurilor distractive, relaxante şi educative.

Pentru cei mici, Aventurile în Englishland înseamnă descoperirea bucuriei de a învăţa limba engleză. Vor avea la îndemână marionete si papusi de mână, secvente video în limba engleză, jocuri de rol şi multe dialoguri în limba lui Shakespeare.

Şcolarii vor pătrunde în Englishland prin intermediul eroilor de poveste, vor descoperi minunata lume a unor personaje faimoase ca Alice in Wonderland, Tom Sawyer sau Peter Pan şi vor intra în pielea lor prin activităţi antrenante. Adolescenţii vor fi dornici să pornească în aventură pe urmele lui Sherlock Holmes şi să descopere lumea din jurul lor, folosindu-şi la maximum curiozitatea şi imaginaţia, descifrând mistere şi enigme în limba engleză. Cei mai curajoşi pot intra în aventură pe tărâmul limbii engleze pentru a descoperi tainele vorbitului în public. Vor învăţa cum să mânuiască frazele şi cuvintele în engleză, dar şi care sunt cele mai eficiente tehnici de Public Speaking cu ajutorul temelor haioase, al jocului şi al lucrului în echipă.

Fac parte din Englishland şi “teritoriile” examenelor internaţionale de limba engleză. Tinerii care îşi doresc să le cucerească şi să susţină cu brio unul dintre examenele Cambridge sau testul IELTS vor intra în aventura pregătirii fiecărei probe în parte. Vor exersa strategii de abordare a diferitelor tipuri de exerciţii pentru fiecare probă şi vor primi recomandari utile din partea profesorilor privind comportamentul în timpul examenului.

Lordul de Englishland, profesor de origine britanică în cadrul Şcolii de Vară de la Shakespeare School, va conduce cu pricepere trupele Clubului de Conversaţie „English over a Cup of Ice Tea”. Pot participa copii şi tineri între 9 şi 20 de ani, care vor să îşi îmbunătăţească pronunţia, să asimileze un vocabular mai bogat şi să se exprime cu usurinţă în limba engleză.

Aventurile în Englishland, din cadrul cursurilor Școlii de Vară Shakespeare School se desfășoară în lunile iulie și august 2016, în programe intensive de câte două săptămâni pentru grupele de vârstă 4 – 14 ani și câte 3 săptămâni pentru adolescenții și tinerii care își propun să intre în bătălia pentru cucerirea certificatelor internaţionale de engleză.

Sute de copii şi tineri din Bucureşti sunt aşteptaţi să ia parte la Aventuri în Englishland, în vacanţa de vară.

Mai multe informaţii despre preţuri, structură și perioada de desfășurare a cursurilor sunt disponibile pe site-ul www.shakespeare-school.ro.

Va invitam la o lectie GRATUITA de engleza!

Vreti sa faceti cunostinta cu metoda de predare Shakespeare School? Va invitam la o lectie GRATUITA de engleza.

Pentru inscriere, completati formularul de mai jos si va vom suna noi, in cel mai scurt timp.

Please select a valid form

Newsletter

Acreditări

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.