Shakespeare School – Cel mai bun Centru de Pregatire pentru Examenele Cambridge

Shakespeare School este oficial “Cel mai bun Centru de Pregatire pentru Examenele Cambridge, din Romania!

Distinctia “Best Preparation Centre” ne-a fost acordata chiar de Cambridge English Language Assessment, prin intermediul reprezentantului sau, Mr. Nick Beer, Regional Commercial Head Europe, care ne-a facut, pe data de 7 aprilie, o vizita oficiala.

Titulatura de “Best Preparation Centre” reprezinta pentru noi recunoasterea unor merite si rezultate deosebite, de care suntem foarte mandri si care au fost obtinute cu ajutorul celei mai tari echipe – cea a Shakespeare School!

Principala noastra misiune este promovarea limbii engleze in randul copiilor/tinerilor si pregatirea acelora dintre ei care doresc sa sustina examenul Cambridge, astfel incat sa obtina certificatul de atestare fara emotii.

Cu o echipa de profesori specializati si o metoda de predare unica in Romania (bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple a prof. Howard Gardner – Univ. Harvard), Shakespeare School a devenit, de-a lungul celor 15 ani de existenta, un reper in materie de predare a limbii engleze pentru copiii si tinerii cu varste cuprinse intre 4 si 19 ani.

Cursurile noastre special gandite si structurate pentru pregatirea eficienta a examenelor Cambridge dau rezultate in fiecare an.

In 2017 peste 930 de cursanti Shakespeare School s-au inscris pentru a sustine unul dintre aceste examene. 98% dintre ei au promovat cu brio, obtinand astfel mult doritul certificat Cambridge, recunoscut la nivel international.

Cambridge English Language Assessment este parte a prestigioasei Universitati Cambridge din Marea Britanie. Divizia de examene, responsabila cu certificarea vorbitorilor de limba engleza, este prezenta in 130 de tari din toata lumea, printre care si Romania.

Anual, peste 5 milioane de persoane sustin examenele Cambridge. Celebrele certificate, obtinute in urma promovarii acestora, deschid calea catre sisteme de educatie performante (scoli si universitati internationale de top) si ofera numeroase oportunitati de angajare, in toata lumea.

La nivel global, peste 20.000 de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat, ministere si diverse organizatii recunosc certificatele Cambridge – care atesta practic nivelul de limba engleza al posesorului.

Newsletter

Acreditări

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.