Irina Alionte

Co-fondator
Shakespeare school

 “Viitorul unei natiuni e decis de modul in care aceasta isi pregateste tinerii” – Erasmus

Fondatori Irina Alionte

Inca de la varsta de 14 ani, Irina s-a implicat in activitatea Shakespeare School, punand bazele departamentului de Marketing al centrului de limba engleza si contribuind la construirea brandului Shakespeare School.

Imediat dupa finalizarea studiilor de Master in cadrul Warwick Business School, la varsta de 24 de ani, Irina a pus bazele primului sau business in Londra – departe de familie, intr-un oras strain in care nu avea nicio conexiune si pe nimeni in jurul sau care sa ii ofere sprijin. Ideea sa inedita de a combina fitness-ul cu clubbing-ul a avut un mare succes, fiind implementata in mai multe campusuri universitare din UK. Proiectul a fost premiat cu titlul „Cea mai mare crestere a unui business”.    

Irina a mers mai departe si a fondat un alt business – Born2Succeed – o companie care a impulsionat mii de coachi, consultanti si antreprenori din Statele Unite, Canada, Europa, Statele Unite si Australia sa isi mareasca veniturile, sa isi atraga succesul in business si sa duca o viata prospera ajutandu-i pe cei din jur prin expertiza lor.

Povestea sa de succes a fost prezentata publicatii de referinta cum ar fi The Huffington Post, Cosmopolitan, Men’s Health, Business Woman, dar si televiziuni nationale si programe radio.

Ea a fondat, de asemenea, si Bodyshape Transformation Centre – singurul centru din Bucuresti care ajuta oamenii sa slabeasca 6 kg in 6 saptamani, sa aiba mai multa incredere in sine si sa invete sa se iubeasca pe ei insisi. Compania i-a adus premiul “Cel mai inovativ Start-Up”. Cu ajutorul echipei sale de experti in transformare si al trainerilor personali, bucurestenii au reusit sa scape, in numai cateva luni de la lansare, de peste 2.000 kg, fapt care a atras si mai mult atentia mass media.

Irina Alionte a fost inclusa de revista Forbes Romania in Topul “30 sub 30” cei mai de success antreprenori din tara, in 2015, si este invitata sa vorbeasca pe scene internationale din toata lumea, de la Londra la Miami si Las Vegas.

SHAKESPEARE SCHOOL IN CIFRE

21
ANI DE EXCELENTA

4
SEDII IN BUCURESTI

+3500
CURSANTI ANUAL

100%
RATA DE PROMOVARE LA EXAMENELE CAMBRIDGE

PREMII SI DISTINCTII

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZĂ