Profesori | Metoda Shakespeare School

Metoda Shakespeare School

Invatarea este eficienta atunci cand este facuta cu placere si nu e perceputa ca o corvoada. Este important ca ea sa se petreaca intr-un cadru placut, unde copiii si tinerii sunt tratati cu caldura, sunt incurajati si pretuiti, dar si provocati sa-si depaseasca mereu nivelul.

Vrem ca fiecare copil sau tanar care ne calca pragul sa se simta la Shakespeare School ca intr-o mica familie. Sa creasca alaturi de noi, atat in materie de engleza, cat si din punct de vedere al caracterului. De aceea, Shakespeare School si-a creat o metoda de predare a limbii engleze inovativa, care reprezinta o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple.

Ce inseamna, concret metoda noastra? Profesorii identifica si adapteaza atmosfera din clasa si activitatile, astfel incat ele sa raspunda intereselor si aptitudinilor fiecarui cursant in parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a ii oferi fiecarui copil sau tanar calea cea mai rapida si usoara spre invatare.

Tehnici moderne si interactive, adaptate fiecarui cursant

Toate activitatile noastre sunt gandite astfel incat sa ii atraga pe cursanti si sa ii ajute sa asimileze cat mai mult, inca din timpul orelor de curs.

Pentru copii, cea mai buna metoda de invatare este prin joc – jocuri de miscare, teatru de papusi si marionete, poezii si cantece. Dar la Shakespeare School nu ne jucam „doar de dragul jocului”, ci avem mereu in vedere si insusirea cat mai buna a limbii engleze.
Pe masura ce cursantii nostri cresc, metoda de predare pe care o folosim se adapteaza si ea.

Lasam in urma jocul si punem tot mai mult accent pe invatarea constienta. Jocurile devin competitii, ne insusim reguli de gramatica si elemente de vocabular tot mai avansate, ne pregatim impreuna pentru examenele de obtinere a certificatelor internationale de limba engleza. Dar nu pierdem nicio clipa din vedere faptul ca invatarea trebuie sa ramana o placere, indiferent de varsta cursantilor nostri.

Metoda de predare cu rezultate vizibile si masurabile

Toate activitatile noastre au mereu si o miza finala, care ii motiveaza pe cursanti.

Pentru copii, ea inseamna evaluarile periodice, pregatirea serbarilor, micile competitii din cadrul cursului si examenele internationale Trinity.

Iar pentru tineri si adolescenti miza este sustinerea cu succes a examenelor de certificare Cambridge, IELTS sau TOEFL.

Rezultatele metodei noastre de predare se masoara atat in progresul pe care cursantii il fac la limba engleza, dar si prin performanta la examene.
La Shakespeare School, continuam si educatia pe care copiii o primesc acasa, de la parinti. Cursantii nostri isi imbunatatesc modul de exprimare, abilitatile de lucru in echipa, increderea in sine, sociabilitatea si creativitatea.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati tehnicile metodei Shakespeare School specifice fiecarei grupe de varsta, din meniul din partea de sus a paginii sau din urmatoarea lista:

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.