Profesori Celta Training

CELTA training Header 4 640x280 1

Shakespeare School, primul centru Cambridge CELTA din Romania

Shakespeare School este primul centru de limba engleza din Romania acreditat de Cambridge Language Assessment din cadrul Universitatii Cambridge pentru a oferi cursul de pregatire pentru certificarea CELTA – una dintre cele mai apreciate si recunoscute la nivel mondial.

Certificatul CELTA, pe scurt

CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) este cel mai raspandit certificat TESOL la nivel mondial, acceptat de cel mai mare numar de institutii din intreaga lume. Certificarea CELTA le permite nativilor si non-nativilor sa predea limba engleza oriunde in lume. Absolventii dobandesc abilitati de predare a limbii engleze la cele mai inalte standarde.

In lume exista peste 2700 de centre CELTA in 130 de tari, iar in multe tari europene exista cate un singur centru pe tara. Peste 10.000 de oameni participa la cursurile CELTA in fiecare an. Toate centrele CELTA sunt acreditate de catre Cambridge Language Assessment din cadrul Universitatii Cambridge in urma unui proces riguros. Universitatea Cambridge a fost a doua universitate din lume, fondata in 1209 si este una dintre cele mai prestigioase la momentul actual.

Procedura de acreditare a Shakespeare School pentru a deveni centru de pregatire CELTA a fost una indelungata (aproape 2 ani) si foarte minutioasa, pentru a fi asigurate cele mai inalte standarde in desfasurarea cursului, certificatul fiind recunoscut la nivel mondial.

Cursul CELTA la Shakespeare School

Cursul CELTA de la Shakespeare School este de doua tipuri:

  • Curs part-time – desfasurat in perioada ianuarie – iunie, sambata, timp de 20 de saptamani
  • Curs intensiv – desfasurat in iulie sau in august, de luni pana vineri, timp de 4 saptamani

Cursul CELTA este centrat pe tehnici de predare eficienta a limbii engleze si pe aplicarea practica a acestora, oferind cursantilor o evolutie reala in domeniul predarii.

Cursul CELTA se adreseaza atat persoanelor peste 20 de ani care au cunostinte avansate de limba engleza si doresc sa predea, cat si profesorilor de limba engleza care doresc sa se perfectioneze, sa se alinieze la standarde internationale sau sa adauge in portofoliu un certificat de prestigiu cu care pot preda limba engleza oriunde in lume. Cursantii CELTA predau engleza studentilor voluntari si pot observa la fiecare ora progresul acestora.

Pe website-ul celtatraining.ro, puteti gasi toate informatiile despre avantajele obtinerii unui certificat Cambridge CELTA si despre cursurile CELTA sustinute in cadurl Shakespeare School.

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZA-TI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZA