Profilul profesorului

Profesorii Shakespeare School | Profesionistii din echipa noastra


Profesorii Shakespeare School

Un centru de limbi straine este definit de oamenii sai. La Shakespeare School, ne-am format de-a lungul anilor o echipa de profesori foarte bine pregatiti, motivati si dedicati profesiei lor. Indragim cu adevarat copiii si cel mai adesea devenim pentru ei mai mult decat niste simpli profesori de limba engleza. Pentru cei care ne calca pragul, suntem ghizi si mentori in descoperirea unei limbi straine si a unui nou mod de a privi lumea.


Punem accentul pe performanta

Noi, profesorii de la Shakespeare School suntem in primul rand excelenti vorbitori de limba engleza. In acelasi timp, suntem si pedagogi cu vocatie si experienta. Dar mai avem un lucru in comun: pasiunea pentru instruirea tinerilor si copiilor in spiritul Englezei cu caracter. Aceasta pasiune ne motiveaza sa ne depasim mereu limitele si sa oferim cursuri de limba engleza eficiente si performante. La Shakespeare School, nu incetam niciodata sa devenim mai bine pregatiti si mai eficienti. Activitatile pe care le propunem la cursuri, metoda pe care o folosim, abordarea noastra – toate sunt rodul unei activitati continue de pregatire. Vrem ca si cursantii nostri sa aiba cele mai bune rezultate, asa ca si pregatirea noastra este continua. Suntem la curent cu cele mai noi metode sau materiale. Venim mereu cu ceva nou pentru a ii ajuta pe tineri si pe copii sa invete mai usor si cu mai multa placere.


O legatura deosebita cu tinerii si copiii pe care ii instruim

Succesul unui curs de limba engleza este dat de rezultatele pe care le obtine fiecare cursant in parte. De aceea, cautam sa ii cunoastem pe toti copiii nostri, sa aflam ce le place si ce ii motiveaza. La noi, in scurt timp, relatiei profesor-elev i se mai adauga o legatura, mai profunda – cea de prietenie. Incurajam mereu comunicarea deschisa, iar copiii simt ca sunt pretuiti si ca parerea lor conteaza cu adevarat pentru noi. Eforturile noastre de a deveni cei mai buni profesori pentru cursantii nostri au dat roade – copiii si tinerii ne-au devenit adesea prieteni si apropiati, care au crescut alaturi de noi de la gradinita pana la facultate. Iar rezultatele excelente pe care le-au avut si le au in continuare la limba engleza ne motiveaza sa venim in fiecare zi cu placere si cu mandrie la Shakespeare School. Daca doriti sa ne cunoasteti mai bine, va asteptam cu drag orice intrebare sau sugestie. Ne puteti contacta:

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZA-TI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZA