Curs de vara de engleza CAE Preparation

Pregateste-te cu expertii nostri pentru performanta la examenul de limba engleza Cambridge English: Advanced (CAE).

Success with IELTS

Vrei sa obtii un certificat international de limba engleza foarte util pentru admiterea la o universitate internationala sau pentru viitoarea ta cariera?

Te invitam sa petreci vara cu folos, participand la un curs de pregatire pentru examenul CAE (Cambridge English: Advanced)!

Stim ca vara vrei sa te bucuri de vacanta, de excursii sau de timpul petrecut cu prietenii. De aceea, am pregatit pentru tine un curs de vara de engleza CAE, intensiv, structurat in asa fel incat sa asimilezi rapid, chiar din sala de clasa, bucurandu-te in acelasi timp si de vacanta!

Cursul de vara CAE Preparation te ajuta sa ai rezultate exceptionale la examenul Cambridge si sa obtii una dintre cele mai importante atestari internationale de limba engleza!

Vei descoperi metoda noastra prin care poti invata cu placere, intr-o atmosfera interactiva si dinamica, astfel incat sa treci cu brio examenul.

Certificatul Cambridge English: Advanced (CAE) este unul dintre cele mai apreciate la nivel mondial si iti poate deschide multe oportunitati in viitor.

Click AICI pentru a afla ce trebuie sa stii despre Cambridge English: Advanced.


De ce sa urmezi cursul de pregatire pentru examenul CAE, la Shakespeare School?

 • Shakespeare School este  Cel mai bun Centru de Pregatire pentru Examenele Cambridge, din Romania, recunoscut de departamentul Cambridge English al Universitatii Cambridge.
 • Are o vasta experienta in organizarea cursurilor de pregatire CAE.
 • Expertii Shakespeare School, cu o experienta indelungata in pregatirea examenelor internationale instruiesc in fiecare an sute de candidati pentru examenele Cambridge
 • Shakespeare School foloseste o metoda de predare inovativa, adaptata nevoilor cursantilor si modului lor de invatare, bazata pe interactivitate si dinamism, care face ca tu sa acumulezi cunostintele de limba engleza cu usurinta si din placere.
 • Oferim o varietate mare de resurse: tehnologia de top a tablei interactive, teste, fise de lucru cu exercitii de gramatica si vocabular
 • Rata de promovare la examene este de 98%.

Beneficiile unui curs de vara de pregatire pentru examenul CAE

 • Te ajuta sa iti dezvolti capacitatea de a rezolva sarcini specifice examenului Cambridge CAE.
 • Iti dezvaluie strategii de abordare a diferitelor tipuri de exercitii, tehnici de redactare a compunerilor (scrisori, articol, brosura, raport,etc), diferite metode de imbogatire a vocabularului si de perfectionare a abilitatilor de comunicare orala.
 • Iti ofera un mediu interactiv de lucru, prin care ai ocazia sa exersezi structurile de gramatica necesare probei Use of English
 • Cuprinde activitati dedicate probei de Writing, prin care poti invata cum sa redactezi compuneri eficiente care sa iti aduca un punctaj bun la aceasta proba
 • Te pregateste in cele mai mici detaliii pentru proba de Speaking: vei viziona secvente video reale din cadrul probei si vei participa la simulari cu partener si examinator
 • Primesti recomandari utile din partea profesorilor privind comportamentul in timpul examenului:
  • cum sa gestionezi eficient timpul
  • cum sa interactionezi corect in timpul probei de Speaking
 • La finalul cursului, vei sustine un test complet de evaluare, in conditii de examen, in urma caruia vei sti care sunt punctele forte si cele mai putin bune si ce ai de facut pentru a fi pe deplin pregatit in sustinerea examenului.

Cum este organizat cursul?

Cursul de engleza intensiv de pregatire pentru examenul CAE se desfasoara in perioada iunie – august, in serii a cate 3 saptamani, in intervalul orar 14:00-18:00.


Perioade curs 2019  – CAE Preparation

24 iunie – 12 iulie: Victoriei (orar 14:00-18:00)

22 iulie – 9 august: Victoriei (orar 14:00-18:00)

IMPORTANT: Pentru a verifica disponibilitatea locurilor, va rugam sa va adresati oricarei receptii Shakespeare School.

Sediul Victoriei –Str. Tokio Nr.9, Sector 1,  0755 132 228 / 0741 120 148 Email: victoriei@shakespeare-school.ro
Sediul Ferdinand –Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A , Sector 2, 021.252.24.79/ 0755 132 227 Email: ferdinand@shakespeare-school.ro
Sediul Brancoveanu – Str. Martisor Nr.36, Sector 4,  0752 120 778 Email: brancoveanu@shakespeare-school.ro

Durata cursului este de 3 saptamani. Saptamanile 1 si 2 au cate 3 sedinte (Luni, Miercuri si Vineri) a cate 4 ore fiecare. Saptamana 3 are 4 sedinte (Luni, Marti, Joi si Vineri), a cate 4 ore fiecare. In total 40 de ore de limba engleza.

PRET: 1000 lei + 110 lei suportul de curs (manualul special).


Cum te inscrii?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

Pentru completarea documentelor de inscriere sunt necesare:

 • cartea de identitate a parintelui cu care se incheie contractul, necesara in vederea emiterii facturii fiscale.

Daca doresti informatii si despre alte cursuri de limba engleza Shakespeare School, te invitam sa vizitezi pagina noastra de Cursuri pentru tineri.

Pentru orice intrebare, sugestie sau comentariu ne poti scrie la info@shakespeare-school.ro.

Te asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Acreditări

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.