2020 DRAFT Modified – IELTS

Pregateste-te cu succes pentru sustinerea testului IELTS!

Curs de vara intensiv pentru pregatirea testului de limba engleza IELTS

Ai vrea sa poti aplica cu succes la o universitate din afara tarii sau sa ai un avantaj important atunci cand vei dori sa lucrezi la o companie interantionala? Participa la cursul de vara de pregatire intensiva pentru testul de limba engleza IELTS, la Shakespeare School.

De ce sa sustii examenul IELTS?

 • In urma examinarii IELTS, obtii un certificat recunoscut pe plan international si iti imbogatesti CV-ul cu o diploma valoroasa cu valabilitate de 2 ani.
 • Cursul de engleza IELTS este ideal pentru cei care se pregatesc sa urmeze cursurile unei universitati din strainatate sau isi doresc sa se angajeze intr-un loc de munca unde se vorbeste limba engleza.
 • Certificatul IELTS este recunoscut de Ministerul Educatiei din Romania ca fiind echivalent cu proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat.

Cum se desfasoara cursul IELTS?

 • Expertii de la Shakespeare School te vor ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de vorbire, scriere sau ascultare si sa iti perfectionezi gramatica si vocabularul, pentru ca tu sa treci testul IELTS cu rezultate excelente si fara emotii.
 • Te familiarizeaza cu probele care compun testul IELTS: Listening, Reading, Speaking, Writing.
 • Iti dezvolta capacitatea de a rezolva cu succes sarcini specifice testului IELTS.
 • Poti invata strategii de abordare a diferitelor tipuri de exercitii, tehnici de redactare a compunerilor (scrisoare, articol, brosura, raport,etc), metode de imbogatire a vocabularului si de perfectionare a abilitatilor de comunicare orala.
 • Iti pregatesti eficient proba de Writing, prin activitati dedicate si primesti feedback pentru compunerile redactate.
 • Iti pregatesti proba de Speaking vizionand secvente video reale din cadrul examenului si iei parte la simulari cu partener si examinator.
 • Profesorii iti dau sfaturi folositoare despre cum trebuie sa te comporti in timpul examenului atat in ceea ce priveste gestionarea eficienta a timpului, cat si modul de interactiune corecta in timpul probei de Speaking.
 • La finalul cursului, organizam o simulare a examenului: sustii un test complet, in conditii de examen, care iti ofera o evaluare precisa a nivelului la care te afli si te familiarizeaza cu atmosfera de examen.

De ce sa alegi Shakespeare School

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii în Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examene examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna:

Acces la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
Antrenarea unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
Dezvoltarea capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.
Avantajele predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

Beneficiile unui curs de vara de engleza IELTS Preparation

 • Metoda noastra inovativa de predare include activitati interactive cu ajutorul carora vei asimila rapid si vei invata cu placere.
 • Echipa de profesori, foarte bine pregatiti, adapteaza modul de lucru la diferitele stiluri de invatare ale cursantilor.
 • Rezultate exceptionale ale cursantilor nostri la examenele internationale – rata de promovare de peste 98%.
 • Ai la dispozitie o mare varietate de resurse (manuale, carti de teste si de gramatica si fise de lucru) si tehnologii de top (un exemplu foarte apreciat de cursantii nostri este tabla interactiva, compusa din computer, videoproiector si sistem audio).

Asadar, te asteptam sa te pregatesti cu noi la cursul de vara pentru sustinerea testului IELTS si sa depasesti toate emotiile!

Perioade curs 2020

Fiecare curs de engleza intensiv pentru tineri se desfasoara la sediile noastre din Bucuresti in perioada iunie – iulie, in serii a cate 3 saptamani.

 • 22 iunie – 10 iulieVictoriei

Durata cursului este de 3 saptamani. Saptamanile 1 si 2 au cate 3 sedinte (Luni, Miercuri si Vineri) a cate 4 ore fiecare. Saptamana 3 are 4 sedinte (Luni, Marti, Joi si Vineri) a cate 4 ore fiecare. In total 40 de ore de limba engleza.

 Valoarea cursului

Pretul este de  1000 lei + 135 lei suportul de curs (manualul special)

IMPORTANT: Pentru a verifica disponibilitatea locurilor, va rugam sa va adresati oricarei receptii Shakespeare School.

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

04 | Formular Cursuri VARA
Tipul de curs dorit

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Daca doriti informatii si despre alte cursuri de limba engleza pentru copii, va invitam sa vizitati pagina noastra de Cursuri pentru copii.

Va asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Sediul Victoriei

Str. Tokio Nr.9, Sector 1

0755 132 228 / 0741 120 148

victoriei@shakespeare-school.ro

Sediul Ferdinand

Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A , Sector 2

021.252.24.79/ 0755 132 227

ferdinand@shakespeare-school.ro

Sediul Brancoveanu

Str. Martisor Nr.36, Sector 4

0752 120 778

brancoveanu@shakespeare-school.ro

FACEBOOK | INSTAGRAM | LINKEDIN | YOUTUBE

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.