TABARA DE LIMBA ENGLEZA

Oxford Brookes, UK

Oxford beneficiaza de o mostenire culturala si educationala impresionanta, in care se regasesc cladiri istorice, muzee si galerii fascinante, numeroase gradini, parcuri si spatii verzi pentru relaxare.

Universitatea Brookes este localizata in zona Headington, aproape de centrul istoric al orasului Oxford. Brookes University a beneficiat de un  program de investitii de 150 milioane GBP pentru renovarea completa a campusului, oferind acum facilitati complete precum sali de cursuri moderne, biblioteca, sali de teatru etc. 

Vrei sa descoperi fascinatia orasului Oxford, sa studiezi limba engleza si sa cunosti elevi internationali din intreaga lumea cu aceleasi pasiuni ca si tine? Inscrie-te in tabara de limba engleza de la Oxford Brookes si experimenteaza timp de doua saptamani o vacanta inedita intr-o oras universitar faimos in intreaga lume!

TABARA OXFORD BROOKES, UK

👉 £2400

VARSTA RECOMANDATA

12 – 17 ANI

PERIOADA

9 – 22 iulie 2023

DURATA

2 SAPTAMANI

DESTINATIA

Oxford, UK

ACTIVITATI

NOTE

Experienta ta in tabara internationala
de la OXFORD BROOKES

Programul taberei cuprinde:

 • Intampinare si transfer de la / la aeroport Londra Heathrow
 • La sosire informatii utile si orientare
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti

 • Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
 • Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale de maxim 15 studenti
 • Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
 • Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final

 • Cazare in resedinta Parade Green a Universitatii Oxford Brookes, in camere single cu baie privata (en-suite)
 • Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga

 • Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: Sports, Team Games, Media Skills Project, Quiz Night, Fashion Show, Games Night, Karaoke, Disco, Film Night etc.
 • Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Cambridge (Walking Tour & vizita optionala la King’s College), Londra (Walking Tour, Covent Garden, vizita optionala London Eye), Bath (Walking Tour) etc.
 • Patru vizite de jumatate de zi in Oxford; exemple de vizite: Walking Tour, Ashmolean Museum, Christchurch College, Punting etc
 • Sansa de a explora cultura britanica si viata de student in UK intr-un mediu international

De ce sa alegi tabara de engleza la OXFORD BROOKES pentru copilul tau?

 • Va cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie – clase internationale
 • Va invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
 • Isi va face prieteni din toata lumea
 • Va cunoaste cultura noilor sai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor
 • Se va distra toata ziua; pe langa cursurile distractive de engleza, va participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, jocuri de echipa, petreceri, karaoke etc.
 • Va avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania si se va simti mereu confortabil si in siguranta.
 • IMPORTANT! La finalul taberei internationale de vara fiecare participant va primi un raport de evaluare si un certificat de absolvire din partea organizatorului local al taberei – un document foarte important pentru viitorul CV.

vezi si celelalte tabere shakespeare school

Fordham1

Fordham University

NEW YORK, USA

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Fordham University, New York, SUA.

VARSTA: 13 – 20 ani

PERIOADA: 22 iulie – 5 (6) august 2023

DURATA: 2 saptamani

tabere1

Bishop's Stortford College

HERTFORDSHIRE, UK

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Bishop’s Stortford College, UK.

VARSTA: 8-12, 13-17 ANI

PERIOADA: 01 – 15 august 2023

DURATA: 2 saptamani

Oxford Brookes

OXFORD, UK

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Oxford Brookes, UK.

VARSTA: 12 – 17 ani

PERIOADA: 9 – 22 iulie 2023

DURATA: 2 saptamani

Alege cea mai tare experienta de vacanta!

Cu siguranta te vei intoarce cu amintiri extraordinare si mult mai multa incredere, responsabilitate si bineinteles, cu mai mult curaj sa te exprimi liber in limba engleza!

Pentru orice fel de informatii suplimentare legate de inscrieri sau de tabara de vara, ne poti contacta la 0755 132 228.

Daca te-ai decis deja sa inveti si sa te distrezi cu noi in UK, te poti inscrie completand direct formularul de mai jos.

12 | Formular Tabere
Sending

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, tabara dorita, varsta copil, e-mail, nume si prenume parinte, telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea participarii in tabara dorita. Datele completate vor putea fi divulgate partenerului operatorului care asigura organizarea taberelor. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.