REGULAMENT GIVEAWAY – WEEKEND SESSIONS ȘI SHAKESPEARE SCHOOL 


CONCERTE :: EXPOZIȚII :: ATELIERE :: TINY CINEMA 

Shakespeare School oferă 10 invitații duble la evenimentul organizat de Weekend Session, care va avea loc pe 5-6 august la Muzeul Țăranului Român. Concursul începe pe data de 1 august și se va încheia joi, 3 august 2023, la ora 17:00. 

 

Cum poți participa? 

 

  • Dă follow paginii @shakespeareschool și paginii @weekendsessions.ro 
  • Dă like și save postării de concurs. 
  • Lasă un comentariu la postarea de concurs cu textul “Sign me up” alături de tag către un prieten care ți-ar plăcea să te însoțească la eveniment. 
  •  

*Concursul este deschis tuturor persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită. 

**Participanții trebuie să fie locuiască în București sau să aibă posibilitatea să vină în București pe 5 – 6 august. 

***Angajații și reprezentanții Shakespeare School, Weekend Sessions, precum și membrii familiilor acestora, nu sunt eligibili să participe. 

  

Câștigătorii vor fi aleși în mod aleatoriu, prin random.org, din toate comentariile valide care îndedplinesc simultan toate condițiile de participare menționate mai sus.  

 

Se vor extrage 10 câștigători, fiecare câștigător urmând să primească o invitație dublă la evenimentul de la Muzeul Țăranului Român.  

 

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 3 august 2023 și vor fi contactați prin mesaj privat pe platforma de social media prin care au participat. 

 

Alte dispoziții: 

Premiul oferit nu poate fi înlocuit sau schimbat cu alte premii sau bani. 

 

Shakespeare School și Weekend Sessions își rezervă dreptul de a modifica sau anula concursul în orice moment, din motive întemeiate. 

 

Prin înscrierea în acest concurs, participanții își exprimă acordul cu termenii și condițiile acestui regulament și acordul ca datele lor personale să fie prelucrate atât de Shakespeare School, cât și de partenerul Weekend Sessions, reprezentat de Societatea Antrepriza Creativă S.R.L. – care va contacta câștigătorii pentru detalii referitoare la intrarea in posesie a premiului pus în joc. 

  

 

Vă dorim mult succes! 

 

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZA-TI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZA