Această secțiune conține informații despre:

  • politica de confidenţialitate, cookie-uri, protecţia datelor personale şi libertatea informaţiei;
  • termenii de utilizare a tuturor paginilor , despre accesibilitate şi informaţii, precum și detalii despre cum poţi face o reclamaţie;
  • detalii despre politicile la care CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE aderă.

Confidenţialitate şi cookie-uri

Confidenţialitate

Considerăm că tratamentul corect și legal al informațiilor personale este foarte important pentru succesul operațiunile noastre și în menținerea încrederii din partea celor cu care interacționăm. Prin urmare, această politică se va aplica în mod egal tuturor centrelor noastre, indiferent de locația lor.

Poți citi politica noastră completă de confidențialitate.

Protecţia datelor

Află cum protejăm informaţiile tale şi cum poţi solicita acces la informaţiile pe care le deţinem despre tine.

Poți citi politica noastră completă despre protecţia datelor.

Libertatea informației

CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE se mândrește cu faptul că este mereu în căutarea unor modalități noi și deschise de a se conecta la comunitatea globală. Pentru a inspira integritate și încredere, este important să oferim un exemplu prin deschiderea organizațiile noastre către lume.

Termenii de utilizare

CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE are termeni și condiții de utilizarea a acestui site şi în ceea ce priveşte link-urile care fac trimitere la acest site şi în afara acestuia. 

Accesibilitate

Am depus toate eforturile pentru a face site-ul www.shakespeare-school.ro ușor de folosit pentru toată lumea, indiferent de tipul de browser folosit și indiferent dacă folosești echipamente speciale pentru a accesa conținutul paginilor.

Realizarea unei reclamații

Prețuim opinia ta. Sperăm să facem interacțiunea ta cu  CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE una excelentă și încurajăm comentariile, sugestiile și detaliile despre satisfacția sau insatisfacția ta legată de serviciul nostru atunci când ne-ai contactat sau ai folosit unul dintre produsele sau serviciile noastre. Am vrea, de asemenea, să auzim dacă un anumit membru al echipei noastre ţi-a oferit un serviciu excepțional.

Politici

În calitate de organizație culturală, CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE aderă la mai multe politici:

Protecția copilului

CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE recunoaște că avem o datorie fundamentală de îngrijire față de toți copiii cu care avem de-a face, inclusiv datoria de a-i proteja de abuzuri. Atingem acest lucru în acord cu legile legate de protecția copilului.

Politica de protecție a mediului înconjurător

 CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE se angajează să respecte și să îndeplinească standardele britanice și internaționale pentru gestionarea impactului nostru asupra mediului. Suntem conștienți de impactul activităților noastre operaționale și de mediu. De asemenea, recunoaștem amenințarea ce provine din schimbarea climei asupra prosperității, justiției sociale și calității de viață. Ne-am luat angajamentul de a gestiona și minimiza impactul asupra mediului. 

Politica de returnare.

Livrarea prin curier este efectuata de catre firme de curierat, agreeate de client, in toata tara. Livrarea se va face exclusiv in Romania in zonele de acoperire al firmelor de curierat. Va informam ca aveti dreptul de a returna produsele achizitionate de la CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE SRL, Adresa: Str. Eufrosin Potecă nr. 42 A, Sector 2, București, email: contact@shakespeare-school.ro , cu rugamintea de a preciza motivele returnarii. Returnarea poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit (fara a respecta comanda efectuata). Exista situatii in care returul nu este posibil (Produse de tip comandă specială, la cererea clientului nu pot fi returnate).

Politica de returnare a produselor.

Produsele le poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Exercitarea dreptului de a returna.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site. Orice diferenta intre imaginea de prezentare a produselor de pe acest site si imaginea produselor furnizate nu trebuie considerate ca defecte; procesul de finisare manuala, aplicat tuturor produselor noastre, poate rezulta in variatii ale culorii si finisajului produsului final. De asemenea, mentionam ca materialele pot prezenta variatii de culoare de la un lot la altul. Aceste variatii nu pot fi considerate defecte si nu sunt acoperite de garantia standard aferenta produselor noastre.CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE SRL nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul unor diferente, in special pentru produse achizitionate in momente diferite.

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat (anexa 1). De asemenea, puteti completa si transmite electronic la adresa contact@shakespeare-school.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare. Va rugam sa expediati produsele prin curierat sau sa le inmanati direct la urmatoarele adrese din Bucuresti: Str. Martisor, nr. 36, Sector 4, Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A, Sector 2, Str. Dimitrie Racovita, nr. 11, Sector 2, Str. Tokio, nr. 9, Sector 1 obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Returnarea produselor.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeasi stare în care le-ai primit. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții. Returul se face cu toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale accesorii, cadouri, trebuiesc returnate și acestea. Rambursarea valorii produselor returnate poate fi:

– rambursarea sumei platite la cumparare sau

– inlocuirea produsului pentru o nouă comanda

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, daca produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice de cand firma a intrat in posesia produselor. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare. In situatia in care solicitati inlocuirea produselor, noua comanda va avea un termen de executie de maxim 2 saptamani. Daca noua comanda valoreaza mai putin, vom restitui diferenta.

Consecintele returnarii.

Pentru returnarea produselor va informam ca va trebui sa suportati costul returnarii produselor. In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora. Puteti inmana direct produsele la adresele din Bucuresti: Str. Martisor, nr. 36, Sector 4, Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A, Sector 2, Str. Dimitrie Racovita, nr. 11, Sector 2, Str. Tokio, nr. 9, Sector 1

Anexa 1 – Formular returnare produse.

CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZĂ SHAKESPEARE SRL, CUI RO 22625825, NR. REG. COM. J40/19949/2007 Sediul: Str. Eufrosin Potecă nr. 42 A, Sector 2, București  Email: contact@shakespeare-school.ro Telefon contact: 0755 132 226

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse achizitionate de la societatea dumneavoastra: ……………………………………………

Motivul returnarii ……………………………………………………………………

Aceste produse au fost comandate la data de: ……………………………………………

Au fost primite la data de: …………………………………………………………………………………………………………

Optiuni de returnare a valorii produselor returnate …………………………………………………………

Nume si prenume: ……………………………………………………

Adresa: ………………………………………………………………………………………

Semnatura (doar pentru formularul pe baza de hartie): ……………………………………

Data: ……………………………………………