Blog

UCL is BACK!!!

Dupa doua saptamani de vis petrecute pe taramuri londoneze, iata-ne intorsi pe taramuri…mioritice. Nu va pot spune decat ca a fost o experienta incredibila, cu multe vizite in locuri care mai de care mai deosebite. Insa cel mai bine e sa las imaginile sa vorbeasca de la sine. In primul rand va prezint locul in care am dormit timp de 14 nopti, si anume Campbell House East, o resedinta studenteasca cocheta, la numai o statie sau doua de metrou de toate locurile importante de vizitat din Londra.

1

Toti cei 23 de tineri dornici de a-si imbunatati abilitatile de comunicare in limba engleza au studiat chiar la prestigioasa universitate londoneza (University College London) si, trebuie sa va marturisesc, chiar daca va putea parea lipsit de modestie ca au fost laudati de toti profesorii lor care au declarat ca a fost o incantare sa-i aiba in grupe.

2

Activitati sportive am avut in principiu in Regent’s Park, unde ajungeam cu usurinta, dupa vreo 10 min de mers pe jos, insa noua ne cam placea sa ne uitam decat sa practicam.

3

Vizitele au fost numeroase, insa o sa incerc sa vi le enumar: am vizitat Buckingham Palace (au patruns in interiorul la State Rooms si am vazut chiar si rochia ducesei de Cambridge, care era expusa in aceasta perioada ), am luat parte la schimbul garzii, desi a fost un pic cam “aglomerat”, ne-am dat in London Eye la apus si am reusit sa vedem feeria orasului noaptea, am mers la Natural History Museum, unde am vazut multe schelete de dinosaur si la British Museum (unde ce credeti, am gasit-o chiar pe Cleopatra…ma rog…mumia ei J), chiar si la National Gallery (unde am gasit tablouri dintre cele mai faimoase). Sa nu uitam de vizita la Tower of London, unde am vazut magnificele bijuterii ale coroanei, am intrat in Westminster Abbey, ca sa refacem “traseul “ parcurs de monarhi, am urcat pana in turnul catedralei St Paul’s, unde dupa cele app 500 de trepte urcate, am putut vedea panorama intregului oras, am vazut unul dintre cele mai de success musicaluri ale momentului “Wicked” care ne-a impresionat pe toti sis a nu uitam de croaziera pe Tamisa, care a fost destul de … romantica…si am putut face poze cu cele mai faimoase vedete la Madame Tussaud’s.

5

Sa nu uitam si de excursiile de o zi, cand am avut ocazia sa mergem la Cambridge, unde am facut punting pe raul Cam si am putut vedea cele mai prestigioase colegii, la Canterbury, unde am intrat intr-una dintre cele mai vechi catedrale din Anglia… dar ne-am si distrat, plini de adrenalina in parcul de distractii Thorpe Park, unde cei mai viteji dintre noi s-au “luptat” cu cele mai infricosatoare roller coasters.

6

Pe scurt, ne-am distrat pe cinste, si ne-a parut foarte rau ca a trebuit sa plecam, insa ne-am intors cu multe amintiri frumoase, cu multi prieteni noi (pe Facebook) si ne-am facut noua insine promisiunea ca ne vom intoarce cat de curand…Dar pana atunci, va recomandam tuturor, cu caldura tabara de vara de la UCL, care a fost pe gustul tuturor!

7

Cu drag,

Grupul UCL 2011

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole