Videoclip Curs Engleza Examene

Cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge si IELTS. Pregateste-te pentru succces la Shakespeare School!


Urmareste videoclipul de mai jos pentru a surprinde atmosfera din cadrul cursurilor Shakespeare School:

Care sunt beneficiile tale daca te pregatesti pentru examenele de limba engleza Cambridge si IELTS la Shakespeare School?

  • inveti intr-o atmosfera prietenoasa si centrata pe rezultate excelente: Shakespeare School este Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge!
  • te vei alatura cursantilor nostri cu rezultate foarte bune la examene: 98% rata de succes in anul 2012.
  • vei sustine examenul pe deplin pregatit: organizam o simulare completa de examen. Vei primi un feedback constructiv cu accent pe aspectele carora trebuie sa le acorzi o atentie sporita si te vei familiariza cu atmosfera de examen.
  • aici vei gasi profesori tineri si pasionati care iti vor deveni mentori, ghizi si prieteni!
  • metoda inovativa de predare te va face sa inveti cu mare placere: activitati antrenante, jocuri de rol – vei fi mereu cu zambetul pe buze!
  • vei avea la dispozitie o mare varietate de resurse, inclusiv tehnologie de ultima ora (tabla interactiva, compusa din computer, videoproiector, smart board si sistem audio, care transforma procesul de invatare intr-unul activ si placut)
  • te vom pregati sa performezi la toate cele 5 sectiuni ale examenului (Reading, Writing, Use of English, Listening si Speaking)
  • iti vom evalua constant evolutia si iti oferim intr-un Raport de Progres periodic sugestii pentru a-ti identifica punctele tari si cele la care mai ai de lucru.
  • la finalul cursului de pregatire Cambridge (CAE), poti sustine examenul CNFPA, care iti ofera un certificat emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Te asteptam sa experimentezi invatarea printr-o metoda inovativa, prin activitati antrenante si interactive, alaturi de profesorii nostri cu experienta de peste 10 ani in pregatirea examenelor Cambridge, care te vor ajuta sa obtii rezultatul dorit!


Pentru a afla mai multe informatii despre cursurile noastre de pregatire sau pentru a te inscrie la o TESTARE GRATUITA a nivelului de limba engleza, te rugam sa completezi formularul de mai jos.

Please select a valid form

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.