Videoclip Curs Engleza Examene

Cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge si IELTS. Pregateste-te pentru succces la Shakespeare School!


Urmareste videoclipul de mai jos pentru a surprinde atmosfera din cadrul cursurilor Shakespeare School:

Care sunt beneficiile tale daca te pregatesti pentru examenele de limba engleza Cambridge si IELTS la Shakespeare School?

  • inveti intr-o atmosfera prietenoasa si centrata pe rezultate excelente: Shakespeare School este Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge!
  • te vei alatura cursantilor nostri cu rezultate foarte bune la examene: 98% rata de succes in anul 2012.
  • vei sustine examenul pe deplin pregatit: organizam o simulare completa de examen. Vei primi un feedback constructiv cu accent pe aspectele carora trebuie sa le acorzi o atentie sporita si te vei familiariza cu atmosfera de examen.
  • aici vei gasi profesori tineri si pasionati care iti vor deveni mentori, ghizi si prieteni!
  • metoda inovativa de predare te va face sa inveti cu mare placere: activitati antrenante, jocuri de rol – vei fi mereu cu zambetul pe buze!
  • vei avea la dispozitie o mare varietate de resurse, inclusiv tehnologie de ultima ora (tabla interactiva, compusa din computer, videoproiector, smart board si sistem audio, care transforma procesul de invatare intr-unul activ si placut)
  • te vom pregati sa performezi la toate cele 5 sectiuni ale examenului (Reading, Writing, Use of English, Listening si Speaking)
  • iti vom evalua constant evolutia si iti oferim intr-un Raport de Progres periodic sugestii pentru a-ti identifica punctele tari si cele la care mai ai de lucru.
  • la finalul cursului de pregatire Cambridge (CAE), poti sustine examenul CNFPA, care iti ofera un certificat emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Te asteptam sa experimentezi invatarea printr-o metoda inovativa, prin activitati antrenante si interactive, alaturi de profesorii nostri cu experienta de peste 10 ani in pregatirea examenelor Cambridge, care te vor ajuta sa obtii rezultatul dorit!


Pentru a afla mai multe informatii despre cursurile noastre de pregatire sau pentru a te inscrie la o TESTARE GRATUITA a nivelului de limba engleza, te rugam sa completezi formularul de mai jos.

@12. Formular testari gratuite GDPR

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, e-mail si telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea furnizarii lectiei gratuite. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Acreditări

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.