Festivalul de teatru in limba engleza

Teatru in limba engleza la Shakespeare School


Cursantii Shakespeare School devin actori in proiectul „Stand out, act out!”

In luna iunie, la Shakespeare School, luminile rampei se aprind si cortina se ridica – sunteti pregatiti?

Spectacolul este gata sa inceapa, la Festivalul de Teatru in engleza „Stand out, act out!”

Cursantii de clasa a 5-a si a 6-a invata tot anul pentru sustinerea examenelor Cambridge KET si PET, dar gasesc timp si pentru o surpriza.

La finalul anului scolar, ei sunt gata sa isi demonstreze cunostintele de limba engleza si talentele actoricesti in fata invitatilor nostri speciali – parintii.

Fiecare grupa se pregateste de zor ca sa ii poata incanta pe parinti cu diferite scenete in limba engleza. In timp ce repeta replicile si jocul actoricesc, copiii mai invata si alte lucruri folositoare: dobandesc incredere in ei insisi si prind curaj sa vorbeasca in fata publicului. In plus, in timp ce invata replici memorabile si expresii in context, cursantii nostri isi perfectioneaza limba engleza si isi imbunatatesc fluenta, accentul, pronuntia si intonatia.

Festivalul de Teatru in limba engleza Shakespeare School ii invata pe copii cum sa fie dezinvolti si expresivi in public, iar parintii au ocazia sa vada progresele pe care cursantii le-au facut la limba engleza. Tinerii nostri actori sunt filmati si fotografiati precum adevaratele vedete si se pot regasi apoi in fotografiile si filmuletele paginii noastre de Facebook.

Dupa reprezentatii, copiii sunt rasplatiti pentru munca depusa in timpul anului scolar cu diplomele de final de curs, intr-un cadru emotionant si festiv.

Iar pentru cursantii care vor sa isi aprofundeze pasiunea pentru lectura in limba engleza si pe parcursul vacantei de vara, avem o alta surpriza: un stand de carte cu titluri faimoase de la prestigioase edituri din strainatate (Cambridge University Press, Oxford University Press etc).

Festivalul de Teatru in limba engleza Shakespeare School este un minunat prilej de amuzament si destindere pentru copii si parinti. Iar pentru noi, este o ocazie de a ne lua ramas-bun de la cursantii nostri, pana la urmatoarea intalnire din cadrul Scolii de Vara Shakespeare School sau in urmatorul an scolar.

Va asteptam cu drag la Festivalul de Teatru in limba engleza „Stand out, act out!”

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.