Centru Cultural

imagine mica e1666785424734

Centrul Cultural de limba engleza Shakespeare a fost infiintat cu scopul de a promova si raspandi limba engleza si cultura britanica, precum si schimburile culturale între Romania si Marea Britanie.

In acest sens, Centrul Cultural Shakespeare desfasoara o serie de activitati dedicate atat copiilor cat si adultilor (parintilor si profesorilor) interesati de limba engleza si cultura britanica prin:

  • Organizarea de conferinte si prezentari pe teme culturale, seminarii, spectacole, sesiuni de lecturi literare in limba engleza, ateliere de studiu. Acestea se desfasoara atat în cadrul Centrului Cultural de limba engleza Shakespeare cat si în afara acestuia.
  • Organizarea unor cursuri de initiere si perfectionare a limbii engleze
  • Organizarea unor ateliere de dezvoltare personala pentru parinti: Bright Parents.
  • Organizarea de seminarii de perfectionare pentru profesorii de limba engleza: Bright Teachers. 
  • Realizarea unor lectii de limba engleza, in parteneriat cu Radio Itsy Bitsy si cu emisiunea tv Jurnal pentru copii, produsa si difuzata de Digi24.
  • Colaborarea directa cu diverse institutii publice si private din Romania si Marea Britanie: Centrul Cultural British Council, Cambridge University, Ministerul Educatiei, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Centrul Cultural ARCUB, Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, Televiziunea si Radiodifuziunea Romana etc.
  • Participarea la diverse activitati culturale organizate de partenerii institutionali: Cismigiul Copiilor (organizator: ARCUB), Ziua Copilului cu Parintii (organizator: Itsy Bitsy) etc.
  • Organizarea de tabere/excursii care incurajeaza si promoveaza schimburi interculturale atat la nivel national cat si international.
  • Publicarea de materiale informationale în domeniul culturii si educatiei în reviste de specialitate si pe site-uri de parenting.

SHAKESPEARE SCHOOL IN CIFRE

21
ANI DE EXCELENTA

4
SEDII IN BUCURESTI

+3500
CURSANTI ANUAL

100%
RATA DE PROMOVARE LA EXAMENELE CAMBRIDGE

PREMII SI DISTINCTII

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZĂ