Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”

 

Premiul a fost obtinut in martie anul acesta in cadrul Preparation Centre Awards – competitie organizata de Cambridge Assessment English – la categoria “Step by Step”

 

Shakespeare School isi mentine astfel, pentru al doilea an consecutiv, titlul de “Cel mai bun Centru de Pregatire pentru Examenele Cambridge, din Romania!

Dupa distinctia “Best Preparation Centre” acordata in 2017 de Cambridge English Language Assessment,  Centrul Cultural de Limba Engleza Shakespeare castiga un nou premiu important: Cel mai Bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, la categoria “abordare Step by Step”.

Acesta recunoaste calitatea pregatirii cursantilor pentru examenele de limba engleza Cambridge English.

1 buna

Premiul ne-a fost acordat in urma participarii la concursul international „Preparation Centre Awards 2018”, organizat de Cambridge Assessment English (departamentul Universitaţii Cambridge, responsabil cu gestionarea suitei de examene de limba engleza Cambridge).

Competitia, aflata la cea de-a doua editie, premiaza cele mai bune centre de pregatire Cambridge din Europa.

Anul acesta au fost 6 tari participante – Cipru, Franta, Olanda, Polonia, Cehia si Romania si 73 de centre inscrise in concurs numai din tara noastră.

Juriul international Cambridge English

Juriul a fost format din 4 membri, experti Cambridge Assessment English: Guy Chapman, director al Departamentului International Institutii Scolare; Cécile Loyer, manager marketing pentru Europa; Victoria Watkins, manager comercial pentru Europa si Sebastian Hockliffe, manager de vanzari pentru Cambridge University Press.

 

In ciuda concurentei deloc de neglijat, Shakespeare School a castigat Premiul pentru Cel mai Bun Centru de Pregatire la categoria «abordare pas-cu-pas ».

Festivitatea de premiere a avut loc pe 29 martie 2019, chiar la Universitatea Cambridge, in Marea Britanie.

 

decoupage

Reprezentantul Shakespeare School la acest eveniment a fost directorul Centrului, Adriana Alionte.

Suntem onorati de aceasta distinctie oferita de Cambridge Assessment English. Este o recunoastere importanta a rezultatelor noastre de pana acum, care ne bucura, dar in aceeasi masura ne si responsabilizeaza, pentru ca scopul nostru este sa fim mai buni de la an la an.

Premiul pentru Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge din Romania, categoria step by step este o incununare a celor 17 ani de activitate si experienta acumulata. „Antrenam” pas cu pas anual peste o mie de tineri care doresc sa dea aceste examene extrem de importante pentru viitorul lor si ne mandrim cu o rata de promovare de peste 98%.

Avem o echipa foarte bine sudata dar mai ales extrem de bine pregatita. Toti profesorii au diferite grade de certificare, recunoscute international. Fie ca vorbim despre diplome CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) sau programe de studiu la Universitati de prestigiu din Marea Britanie, fiecare dintre profesorii Shakespeare School aduce, prin experienta sa, un plus valoare actului educational pe care il oferim anual unui numar de peste 3000 de cursanti, care doresc sa isi perfectioneze limba engleza”, a declarat Adriana Alionte, Directorul Shakespeare School.

WhatsApp Image 2019 03 29 at 14.26.19

Obtinerea premiului pentru Cel mai Bun Centru de Pregatire la categoria «abordare pas-cu-pas » inseamna recunoastrea calitatii cursurilor Shakespeare School, care ofera un parcurs de invatare complet si bine definit, in vederea obtinerii tuturor certificatelor Cambridge English.

Cu patru sedii în București, Centrul Cultural de Limba Engleza Shakespeare isi propune sa pregateasca in fiecare an un numar tot mai mare de candidati pentru toate tipurile de examene Cambridge.

Portofoliul cursurilor de pregatire pentru aceste examene s-a diversificat pe parcursul anilor, incluzand in prezent toate nivelurile de invatare – de la incepator pana la avansat: A1-A2 YLE, A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced.

Cursurile au fost adaptate astfel incat sa asigure pregatirea eficienta la fiecare nivel;  aceasta incepe de la o varsta foarte frageda, facilitand astfel introducerea examenelor Cambridge pas cu pas.

Elevii sunt sprijiniti la fiecare etapa a procesului de imbunatatire a limbii engleza, fiecare an avand un obiectiv concret: obtinerea unui certificat Cambridge.

 

Totodata, premiul acordat de Cambridge Assessment English ne-a fost acordat si pentru numarul mare de examene Cambridge luate cu brio de cursantii Shakespeare School.

In prezent, Shakespeare School  ofera cursuri de limba engleza pentru copii și tineri (4-19 ani) fiind totodată primul si singurul centru din Romania acreditat pentru organizarea cursurilor Cambridge CELTA pentru profesori.

Multumim cu aceasta ocazie echipei de profesori Shakespeare School – adevarati profesionisti si magicieni in predarea limbii engleze, dar si cursantilor nostri si parintilor acestora, care au incredere in noi an de an.

Impreuna reusim! Pas cu pas!

WhatsApp Image 2019 04 02 at 14.28.31 1

Despre Cambridge Assessment English

Cambridge Assessment English este parte a prestigioasei Universitati Cambridge din Marea Britanie. Aceasta divizie de examene, responsabila cu evaluarea si certificarea competentelor de limba engleza, este prezenta in 130 de tari din toata lumea, printre care si Romania.

Anual, peste 5,5 milioane de persoane din intreaga lume sustin examenele Cambridge English.

In Romania, aceste calificari sunt recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si sunt compatibile cu programa scolara.

Celebrele certificate Cambridge deschid calea catre sisteme de educatie performante (scoli si universitati internationale de top) si ofera numeroase oportunitati de studiu sau angajare, in toata lumea.

La nivel global, peste 20.000 de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat, ministere si diverse organizatii recunosc certificatele Cambridge – care atesta practic nivelul de limba engleza al posesorului.