10 cursanti Shakespeare School premiati la ESU National Public Speaking Competition – editia a 7 a

Pe 11 martie, la Colegiul National George Cosbuc a avut loc etapa municipala Bucuresti  a Concursului National de Discurs Public in Limba Engleză – una dintre cele mai importante competitii  de public speaking in limba engleza, organizata de The English Speaking Union Romania.

Shakespeare School a acceptat si anul acesta provocarea ESU, cursantii nostri, calificati in etapa pe Bucuresti (categoria 12-15 ani), obtinand in total 7 premii:

Premiul I  – Botofei Damian, Crățău Dennis Adrian, Ion Stancu Ioana

Premiul II – Vasile Nectaria

Premiul III  – Filat Nicolae

Honourable Mention – Ciubotaru Daria, Mandiță Alexandru Ștefan

Certificat de Participare – Cristache Maria Ioana, Danciu Elia, Dumitrache Andreea Denisa

Toti participantii Shakespeare School la aceasta competitie si-au inceput pregatirea in cadrul grupelor, coordonati de profesorii de la curs; au trecut de preselectia interna (la nivelul grupelor de curs) si apoi de cea organizata de ESU, pentru etapa finala pe Bucuresti.

Teacher Valeria Anghel a fost „ghidul” lor in cea de-a doua faza a pregatirii: s-a ocupat atent de “antrenamente”, a organizat intalniri de lucru in cadrul carora le-a oferit fel si fel de sfaturi eficiente pentru prezentarea discursurilor, a corectat textele si impreuna au repetat prezentarea acestora.

Asadar 10 cursanti Shakespeare School de nota 10 (la Public Speaking), de care suntem foarte mandri, indiferent de premiul pe care l-au obtinut.

Le multumim tuturor pentru ambitie si pentru efortul depus in procesul de pregatire. Stim ca nu a fost chiar simplu si ca iti trebuie, pe langa talent, dorinta, o minte agera, curaj, multa pasiune dar si multa munca – calitati pe care toti cei 10 castigatori au demonstrat ca le au.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive