Blog

10 motive pentru a-ti trimite copilul intr-o tabara internationala de limba engleza

In general, noi, adultii, ne planuim de cele mai multe ori concediul din timp. Ne alegem destinatia in functie de ceea ce ne dorim sa facem in zilele noastre libere – aventura, relaxare, vizitarea unor orase noi, descoperirea si explorarea unei culturi noi si asa mai departe. Ce-ar fi daca am planui din timp si vacanta copiilor nostri, in functie de ce si-ar dori ei sa faca? Putem alege o destinatie care i-ar face fericiti, i-ar imbogati spiritual si i-ar pregati pentru viitor. O astfel de experienta o ofera taberele internationale de engleza, desfasurate in campusuri scolare sau universitare, in cadrul celor mai prestigioase colegii si universitati din Anglia, Scotia sau Statele Unite.

Motivele pentru care merita sa alegeti pentru copiii vostri o astfel de aventura de doua saptamani sunt numeroase, noi va oferim doar 10 dintre ele:

  1. In primul rand, intr-o tabara internationala copiii au ocazia sa exerseze engleza ”la ea acasa” intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi.
  2. In cele doua saptamani vor cunoaste noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie.
  3. Experimenteaza viata de student si descopera atmosfera unui campus scolar sau universitar din afara.
  4. Isi fac prieteni din toata lumea. In taberele internationale vin copii din peste 45 de tari de pe tot globul.
  5. Cunosc cultura noilor lor prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor, dar mai ales in serile internationale, in care fiecare vorbeste despre obiceiurile din tara lui.
  6. Taberele includ cazare in campusul scolii si pensiune completa.
  7. E vara, e vacanta, asa ca nu va lipsi distractia si relaxarea. Pe langa cursurile interactive de engleza, vor participa la activitati recreative in campus: diferite sporturi, arts&crafts, petreceri, karaoke etc.
  8. Vor vizita cele mai frumoase obiective turistice din zona, cum ar fi Natural History Museum, London Eye, Buckingham Palace, daca merg in apropiere de Londra, sau Empire State Building, Ground Zero, Wall Street, Insula Ellis, Statuia Libertatii daca alegeti ca destinatie New York, de exemplu.
  9. Vor avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania pentru a se simti confortabil si in siguranta.
  10. La finalul celor doua saptamani vor primi un certificat de evaluare si absolvire a cursului de limba engleza pe care il urmeaza in campus, pe timpul taberei.

Shakespeare School va recomanda, pentru vara lui 2017, trei tabere internationale de limba engleza:

Windsor, Wellington College, Anglia (10 – 15 ani) – fondat de Regina Victoria in 1859, este una dintre scolile independente de top ale Marii Britanii. Scoala este asezata intr-o zona naturala de padure si pajisti intinse, cu multe cladiri istorice construite in stil frantuzesc, dar modern decorate in interior. Campusul detine facilitati sportive excelente atat interioare, cat si exterioare: sala sport, centru academic, sali de clasa moderne, piscina acoperita, dar si exterioara, terenuri sportive si de joaca, WiFi

Perioada: 19 Iulie – 2 August 2015 | Pret: 1650 GBP | Data limita de inscriere: 3 martie 2017

Wellington College South Front

Tabara de vara Edinburgh Merchiston Castle School, Scotia (12 – 17 ani) include, pe langa orele de limba engleza, vizite la obiectivele cele mai cunoscute atat din oras (Edinburgh Castle, Royal Mile, National Museum of Scotland, Camera Obscura sau Royal Yacht Britannia), cat si din regiune (Glasgow, Tantallon Castle, Rosslyn Chapel sau Stirling Castle). Programul contine si activitati traditionale, cum ar fi si dansul Ceilidh, pentru ca elevii sa poata beneficia de o experienta scotiana in adevaratul sens al cuvantului!

Perioada: 16-29 iulie 2017 | Pret: 1650 GBP | Data limita de inscriere: 3 martei 2017

Edinburgh

Fordham University New York, USA (13 – 20 ani). Timp de 2 saptamani va veti familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campusuri tipic americane, experimentand gastronomia, mentalitatea, educatia si “last but not least”, admirand renumitii zgarie-nori. Pe parcursul taberei veti avea ocazia sa legati prietenii cu tineri din lumea intreaga, reusind sa cunoasteti astfel putin din diversitatea culturala, si exersand bineinteles limba engleza.

Perioada: 23 Iulie – 6 August 2015 | Pret: 2990 USD | Data limita de inscriere: 3 martie 2017

Fordham University Rose Hill campus

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si pentru inscriere ne puteti contacta la numerele de telefon 021 230 20 06 | 0755 033 839  sau pe e-mail: info@shakespeare-school.ro

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole