Blog

11 cursanti Shakespeare School participa la ESU National Public Speaking Competition 2017 – preselectia pe Bucuresti

vizual stire esuAnul acesta, cel mai important concurs de public speaking in limba engleza – organizat de The English Speaking Union Romania, le-a propus celor pasionati de arta oratoriei o tema extrem de solicitanta din punct de vedere creativ si argumentativ: “Peace is not an absence of war“.

O provocare pe care, suntem mandri sa o spunem, au acceptat-o 11 cursanti Shakespeare School, cu varste cuprinse intre 13 si 14 ani, toti participanti la cursul Preview to FCE.

Vlad Ilin, Nicolae Filat, Nectaria Vasile, Maria Ioana Cristache, Alexandru Stefan Mandita, Ioana Ion-Stancu, ​Andreea Denisa Dumitrache, Dennis Cratau, Elia Danciu, Damian Botofei si Daria Ciubotaru si-au inceput pregatirea in cadrul grupelor lor, coordonati de profesorii de la curs.

Cei 11 au trecut de preselectia interna, pe grupe, si astfel s-au calificat ca fiind reprezentantii Shakespeare School in competitia ESU National Public Speaking Competition 2017 (categoria 12-15 ani).

Teacher Valeria Anghel a fost „ghidul” lor in cea de-a doua faza a pregatirii: s-a ocupat atent de pregatire, a organizat intalniri „de lucru” in cadrul carora le-a oferit fel si fel de sfaturi eficiente pentru prezentarea discursurilor, a corectat textele si impreuna au repetat prezentarea acestora.

Asa se face ca pe data de 14 ianuarie, niciunul dintre cei 11 participanti nu a avut emotii cand si-a inregistrat, in fata camerei de luat vederi, discursul care ulterior a fost inscris in pentru preselectia pe Bucuresti.

La partea tehnica a proiectului trebuie sa ii multumim lui teacher Radu Anusca, cel care ne-a ajutat cu inregistratul discursurilor concurentilor. 🙂

Ii felicitam asadar pe toti cei 11 cursanti Shakespeare School pentru efortul lor de a se pregati „ca la carte”, le multumim pentru vointa si curajul de care au dat dovada, le tinem pumnii stransi si le dorim multa multa bafta!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole