Blog

Nou record de inscrieri la Shakespeare School Essay Competition #9

Shakespeare School Essay Competition

Aproximativ 4.000 de tineri (11-19 ani) din toata tara au spus DA provocarii lansate de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie si si-au inscris eseurile in cel mai mare Concurs National de Creatie in Limba Engleza – Shakespeare School Essay Competition- editia cu numarul 9.

Anul acesta, participantii au fost provocati sa scrie un text original in limba engleza prin care sa-si exprime opinia despre un subiect la moda, foarte familiar tinerei generatii:  jocurile video – dependenta sau sport al mintii? (Are video games addictive activities or mind sports?

Pe 26 martie s-au incheiat inscrierile, iar din 27 martie a inceput jurizarea eseurilor.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selecteaza cele mai bune si creative 30 de lucrari (15 din fiecare categorei de varsta: 11-14 ani si 15-19 ani). Ierarhia finala a castigatorilor este stabilita in urma unor scurte interviuri cu finalistii.

Calendarul concursului

  • Jurizarea eseurilor: 27 martie  –  7 mai 2017
  • Anuntarea seminifinalistilor: 8 mai 2017
  • Interviuri semifinalisti: 20 – 21 mai 2017

Cele mai convingatoare si mai bine structurate idei, exprimate corect si creativ in limba lui Shakespeare vor fi rasplatite cu premii in valoare totala de peste 5.000 de euro: doua tabere in Marea Britanie (pentru castigatorul fiecarei categorii de varsta), cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examenele Cambridge, carti, dictionare si multe alte surprize.

Toti cei 30 de finalisti vor participa pe 12 iunie iunie la Festivitatea de Premiere de la ARCUB Gabroveni (Bucuresti), unde le  sunt pregatite numeroase surprize.

La eveniment va fi prezent si Cristian Onetiu, ambasadorul concursului din acest an – antreprenor de succes, cu o experienta de peste 15 ani, prezent in Top 500 Forbes, speaker, consultant de business pentru companii internationale, autor si realizator tv. Rolul sau este acela de a oferi participantilor un exemplu personal si profesional de gandire creativa si performanta sustinuta prin pasiune.

Mai multe detalii despre tema si regulament se gasesc pe pagina competitiei, aici.

Mult succes tuturor concurentilor!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole