Blog

2013 Shakespeare School Essay Competition a inceput!

Poza Essay Competition smaller1

Daca esti pasionat de limba engleza, esti creativ si iti place sa scrii, iata ocazia perfecta sa iti folosesti imaginatia si sa compui un eseu care te poate duce in Anglia!

Astazi a inceput a V-a editie a concursului national de creatie in limba engleza Shakespeare School Essay Competition, organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie.

Te invitam sa dai frau liber imaginatiei, sa ne surprinzi cu un eseu original ca sa poti castiga: 4 tabere de engleza in Anglia si Romania!

Marii castigatori vor avea sansa sa experimenteze viata intr-un campus britanic si sa isi perfectioneze limba engleza ?la ea acasa? in tabere de 2 saptamani la University College London si Harrow House International College, in valoare de peste 1500 lire fiecare!

Timp de doua saptamani, pe langa cursurile de engleza si activitatile distractive din tabara alaturi de copii si tineri din toata lumea, castigatorii vor descoperi cum traiesc si cum se distreaza englezii si vor vizita atractiile turistice din Londra si din imprejurimi.

Castigatorii premiului doi vor merge in tabara de la Baisoara, in judetul Cluj, unde isi vor perfectiona cunostintele de limba engleza si bineinteles, vor avea parte de muuulta distractie.

Pe langa tabere, avem multe alte premii: cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examene Cambridge, carti in limba engleza, dictionare si nenumarate surprize.

Inscrie-te acum!

Este foarte usor sa te inscrii in concurs. Poti gasi tema si regulamentul pe site-ul nostru, la sectiunea Essay Competition si tot aici gasesti si pagina de inscriere unde poti incarca eseul direct pe site.

Nu mai sta pe ganduri! Inscrie-te AICI!

Pretuim profesorii

Ca in fiecare an, ne gandim si la profesorii care isi sprijina elevii si le incurajeaza creativitatea.

Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi va participa gratuit ca insotitor de grup intr-otabara de 2 saptamani in Anglia, iar urmatorii 20 de profesori vor primi cadou cursuri de training online (ELT Advantage Course). Toti profesorii de limba engleza care vor trimite minim 10 participanti la 2012 Shakespeare School Essay Competition vor primi un ?Certificate of Merit? din partea Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie.

PS: Nu uita sa te inscrii AICI pana pe 24 martie si bineinteles, sa ne dai ?Like? pe Facebook!!!

bara parteneri

Sub egida: Anului European al Cetatenilor

Ambasadorul competitiei: Maia Morgenstern

Concursul este inclus in Calendarul Activitatilor Educative al ISMB

Parteneri educationali si sponsori: Harrow House International College, Transylvania College, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, British Council, BETA ? Bucharest English Teachers Association, Federatia Nationala a Asociatilor de Parinti,Fischer International, Carturesti,Editura Humanitas, Simaco Advertising, Learning About, Teatrul Evreiesc.

Parteneri media: Kiss FM, Digi24, Adevarul, Bravo, Mediafax, PR Wave, Romania Pozitiva, Sapte Seri, Edu-News, Teen Press, Sapte Seri, Asociatia Young Initiative, Amdoar18ani.ro, Calificativ.ro, Sfatulparintilor.ro, Mamica Urbana, Suntparinte.ro, Copilul.ro, Blogul Mamei Incepatoare, Bucharest Nightlife, Asociatia MAME, Babycafe.ro.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole