Blog

2016 Essay Competition: mai ai 2 saptamani sa accepti provocarea

mailchimp_ultimele 2 saptamani

Vrei sa exersezi engleza la ea acasa? Mai ai doua saptamani sa te inscrii, GRATUIT, la concursul national de eseuri “Shakespeare School Essay Competition”. Castigatorii au sansa sa experimenteze, la vara, viata intr-un campus universitar britanic si sa studieze limba engleza la cele mai inalte standarde.

Tema acestei editii este: #thegenerationgap

Ce ai de facut? Scrie un text original si creativ in limba engleza prin care sa iti exprimi propria viziune despre ce pot invata adultii de la generatia ta?

Cum intri in cursa? Iti inscrii GRATUIT eseul, online, pe shakespreare-school.ro, intr-una dintre cele doua categorii de varsta, 11-14 ani sau 15-20 de ani.

Deadline inscriere? 30 martie 2016

Ce poti castiga? Premiile concursului Shakespeare School Essay Competition sunt in valoare totala de peste 5.000 de euro: doua tabere in Marea Britanie, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examenele Cambridge, carti, dictionare si multe alte surprize.

Afla toate detaliile despre tema, regulament si inscriere de pe pagina competitiei, aici.

Ambasadorul editiei 2016: Andy Szekely – speaker, trainer, autor si antreprenor. Rolul sau este acela de a oferi participantilor un exemplu personal si profesional de perseverenta, gandire creativa si performanta sustinuta prin pasiune.

Fa-ti ideile auzite! May the best one win!

Mult succes! Write, race, win!

 

Parteneri educationali si sponsori: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Federatia VOLUM, RATE – Romanian Association of Teachers of English, BETA – Bucharest Enghlish Teachers Association, FNAP – Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti, Consiliul National al Elevilor, Ubisoft, Carturesti, British Council, Fischer International, Arcub, Simaco Advertising.

Parteneri media: TVR, Europa FM, Adevarul, Am doar 18 ani, AncaDuma.ro, B365.ro, Radio Itsy Bitsy, Blidaru.net, Blogunteer.ro, Clubul Magic, Dreamcatchers Romania, Edu-News.ro, FDSC (Fundatia Pentru Dezvoltarea Sociatatii Civile), stiriong.ro, Gazeta de Stiri, Iqool.ro, nONGuvernamental.org, Romania Pozitiva, Romanticu.org, Sfatul Parintilor, Societate si Cultura, SuntParinte.ro.

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole