Blog

3.000 de tineri intra in Marea Cursa spre Marea Britanie

Peste 3000 de tineri din toată țara s-au înscris cu eseurile lor creative în concursul național de creație în limba engleză Shakespeare School Essay Competition. Pe 28 februarie s-au încheiat înscrierile, iar din 1 martie a început jurizarea eseurilor.

Shakespeare School Essay Competition a ajuns la a 7-a ediție anul acesta și încurajează tinerii din toată țara să scrie eseuri originale, în care să își susțină propriile idei despre lumea din jurul lor! Cei mai talentați dintre participanți sunt răsplătiți cu tabere de vară în Marea Britanie și multe alte premii supriză!

Imagine Essay Competition 2015 640x360pxProvocarea ediției de anul este Think green, speak green, act green!

Participanții, tineri cu vârste cuprinse între 11 și 20 ani și-au înscris în concurs eseurile scrise pe tema sustenabilității și a consumului responsabil de resurse naturale. Cele mai convingătoare și mai bine structurate idei, exprimate corect și creativ în limba lui Shakespeare vor fi răsplătite cu două tabere în campusurile unor universități sau colegii britanice de top.

Următoarea etapă a proiectului este jurizarea, până pe 10 mai, tururor eseurilor înscrise în concurs de către profesorii Shakespeare School. Pe 11 mai vor fi anunțați finaliștii, câte 15 pentru fiecare categorie, 11-14 ani și 15-20 ani. Aceștia vor participa la interviuri în perioada 23 și 24 mai 2015.

Toți finaliștii vor participa în luna iunie la Festivitatea de Premiere, unde le sunt pregatite numeroase surprize. La eveniment va participa și Andrei Roșu, ambasadorul concursului din acest an, sportiv de anduranță, câștigător al Cupei Mondiale de Ultra Triatlon, a cărui perseverență va fi o inspirație pentru tineri.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole