4 cursanti Shakespeare School premiati la ESU National Public Speaking Competition – editia a 8 a

Pe 25 februarie, la Colegiul National George Cosbuc a avut loc etapa municipala Bucuresti  a Concursului National de Discurs Public in Limba Engleză – una dintre cele mai importante competitii  de public speaking in limba engleza, organizata de The English Speaking Union Romania.

Shakespeare School a acceptat si anul acesta provocarea ESU, cursantii nostri, calificati in etapa pe Bucuresti (categoria 12-15 ani), obtinand in total 3 premii:

Premiul I  – Antonio Dumitrescu

Premiul III  – Damian Botofei, Daria Titiriga

Certificat de Participare – Claudia Andrita

Toti participantii Shakespeare School la aceasta competitie si-au inceput pregatirea in cadrul grupelor, coordonati de profesorii de la curs.

Au trecut de preselectia interna (la nivelul grupelor de curs) si apoi de cea organizata de ESU, pentru etapa finala pe Bucuresti.

Teacher Valeria Anghel a fost „ghidul” lor in cea de-a doua faza a pregatirii: s-a ocupat atent de “antrenamente”, a organizat intalniri de lucru in cadrul carora le-a oferit fel si fel de sfaturi eficiente pentru prezentarea discursurilor, a corectat textele si impreuna au repetat prezentarea acestora.

Le multumim tuturor pentru ambitie si pentru efortul depus in procesul de pregatire si le dorim mult succes in continuare!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive