Blog

4 cursanti Shakespeare School premiati la ESU National Public Speaking Competition – editia a 8 a

10968567 900651833313460 5658686822926224491 n

Pe 25 februarie, la Colegiul National George Cosbuc a avut loc etapa municipala Bucuresti  a Concursului National de Discurs Public in Limba Engleză – una dintre cele mai importante competitii  de public speaking in limba engleza, organizata de The English Speaking Union Romania.

Shakespeare School a acceptat si anul acesta provocarea ESU, cursantii nostri, calificati in etapa pe Bucuresti (categoria 12-15 ani), obtinand in total 3 premii:

Premiul I  – Antonio Dumitrescu

Premiul III  – Damian Botofei, Daria Titiriga

Certificat de Participare – Claudia Andrita

Toti participantii Shakespeare School la aceasta competitie si-au inceput pregatirea in cadrul grupelor, coordonati de profesorii de la curs.

Au trecut de preselectia interna (la nivelul grupelor de curs) si apoi de cea organizata de ESU, pentru etapa finala pe Bucuresti.

Teacher Valeria Anghel a fost „ghidul” lor in cea de-a doua faza a pregatirii: s-a ocupat atent de “antrenamente”, a organizat intalniri de lucru in cadrul carora le-a oferit fel si fel de sfaturi eficiente pentru prezentarea discursurilor, a corectat textele si impreuna au repetat prezentarea acestora.

Le multumim tuturor pentru ambitie si pentru efortul depus in procesul de pregatire si le dorim mult succes in continuare!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole