Blog

65% dintre cursanții de liceu apreciază cel mai mult oportunitatea de a învăța mai mult decât engleza la cursuri

 

  • 65% dintre cursanții de liceu își doresc să participe la cursuri moderne de limba engleză, care le oferă șansa de a dezvolta abilități esențiale pentru viață, în paralel cu dobândirea cunoștințelor de limba engleză
  • 64% dintre participanții la sondaj apreciază în mod special modul în care cursurile de pregătire pentru examene în limba engleză le permite să parcurgă pașii necesari obținerii unor rezultate excepționale
  • 61% dintre cursanții de liceu consideră metoda interactivă de predare a profesorului la cursurile de pregătire pentru examene esențială pentru reușita lor.

 

Vizual comunicat presa SHS oportunitatea de a învăța mai mult decât engleza 

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School în rândul cursanților de liceu care au participat la cursurile de pregătire pentru examenele Cambridge. Scopul acestuia a fost acela de a înțelege perspectiva lor cu privire la ceea ce îi atrage să vină la cursuri și să învețe limba engleză în mod eficient și cu plăcere.

 

Aceste cifre confirmă, încă o dată, faptul că, în ultima decadă, nevoia unei schimbări în sistemul de educație tradițional a devenit din ce în ce mai evidentă. Concentrarea exclusivă pe livrarea mecanică de informații și ignorarea realității socio-emoționale a procesului educativ trebuie înlocuită cu o nouă viziune în care bunăstarea copiilor și a tinerilor să fie principala prioritate.

 

Conferința Copilul tău, campion la viață” – Ediția a IV-a – Înscrieri gratuite

 

Știm cu toții faptul că educația de calitate începe acasă și continuă la școală. De asemenea, pentru a fi un părinte bun, este nevoie ca, din când în când, să adresezi o întrebare și apoi să asculți, cu răbdare și empatie, ceea ce îți povestește copilul tău. De aceea, în calitate de părinte, trebuie să fii mereu la curent cu tot ce apare nou legat de parenting și educație.

 

În acest context, te anunțăm că la Shakespeare School s-a dat startul ÎNSCRIERILOR GRATUITE la cea de-a patra ediție a conferinței “Copilul tău, campion la viață”. Aceasta va avea în vedere importanța folosirii tehnicilor eficiente de Mindfulness în familie, cu scopul de a-i ajuta pe copii și tineri să cultive echilibrul interior necesar unei vieți fericite și plină de împliniri.

 

Conferința GRATUITĂ va avea loc online, pe platforma ZOOM, pe data de 25 August, în intervalul orar 19:30 – 21:30.

 

header conferinta4 landscape 1 

 

Gazda evenimentului va fi Adriana Alionte, fondator Shakespeare School, iar Andreea Păunoiu, profesor de limba engleză și expert în educație și Angela Călin, psiholog vor fi prezente în calitate de speakeri.

 

Împreună vor analiza din perspectivă psihologică modul în care un stil de viață mindful îi ajută pe copii și nu numai să se dezvolte complet și în manieră autentică ca oameni. În plus, vor analiza în detaliu modul în care activitățile de mindfulness cultivă o gestionare eficientă a emoțiilor dificile, o abilitate sporită de concentrare a atenției, un nivel ridicat de empatie și comunicare autentică și un grad sporit de reziliență emoțională.

 

Cercetările din domeniul psihologiei arată clar faptul că emoțiile nu pot fi separate de gândire. Ceea ce se întâmplă în interiorul unui om (în viața lui emoțională) este o parte integrală din procesul de învățare. Credem cu tărie că toți copiii și adolescenții merită șanse egale la fericire și echilibru în viață, iar misiunea noastră este aceea de a contribui la atingerea acestui țel prin tot ceea ce facem pentru și alături de ei. Acesta este cel mai bun moment pentru a sădi în sufletele gingașe ale copiilor noștri speranța că există un viitor mai bun, în care ei vor ajunge adevărați campioni la viață.”, spune Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

 

În perioade de incertitudine, mai mult ca oricând, este necesar să acționăm ca o comunitate și să le oferim copiilor noștri uneltele necesare pentru a gestiona stresul și anxietatea, într-un mod sănătos.

 

Puteți descoperi mai multe informații despre acest subiect de interes și vă puteți înscrie GRATUIT la conferință accesând pagina dedicată evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole