Blog

72% dintre cursanti doresc reluarea cursurilor offline in anul scolar 2020-2021

header lp an v4

  • 98% dintre cursantii Shakespeare School considera excelenta calitatea prestatiei profesorilor, 96% dau acest calificativ pentru structura si modul de organizare al cursurilor, iar 94% pentru modul de testare si evaluare
  • 84% dintre participantii la sondaj apreciaza in mod special modul in care cursurile de pregatire pentru examene in limba engleza le permite sa parcurga pasii necesari obtinerii unor rezultate exceptionale

 

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School in randul cursantilor care au participat la cursurile de limba engleza pentru copii si adolescenti in anul scolar 2019-2020.

 

Scopul acestuia a fost acela de a intelege perspectiva lor cu privire la elementele care diferentiaza calitativ Shakespeare School ca centru de pregatire pentru limba engleza si ii atrag sa vina la cursuri cu placere.

 

Cele mai apreciate atribute ale cursurilor online si offline din anul scolar 2019-2020 de la Shakespeare School au inclus: lectiile sunt amuzante si usor de inteles (92%), profesori sunt dascali extraordinari (90%), comunicarea parinte-profesor este foarte buna (89%).

 

Toate aceste rezultate confirma, inca o data, nevoia unei schimbari in sistemul de educatie traditional. Concentrarea exclusiva pe livrarea mecanica de informatii si ignorarea realitatii socio-emotionale a procesului educativ trebuie inlocuita cu o noua viziune in care bunastarea copiilor si a tinerilor sa fie principala prioritate.

 

Sondajul a fost realizat in perioada 10 iunie – 26 iulie 2020 si a primit raspunsuri de la 564 dintre cei aproape 3000 de cursanti de la Shakespeare School.

 

Este de remarcat faptul ca 72% dintre respondenti spun ca doresc reluarea cursurilor offline, numai 20% preferand in continuare varianta de predare exclusiv in mediul online.

 

In fiecare an este un moment foarte impotant si o bucurie pentru noi sa aflam care este feedback-ul cursantilor nostri, despre progresul generat in viata lor de munca pe care o desfasuram alaturi ei la Shakespeare School pe parcursul unui an scolar. De fiecare data suntem recunoscatori pentru aprecierile primite, dar mai ales suntem deschisi sa intelegem ce altceva este necesar sa facem pentru a ne indeplini misiunea de a educa copii campioni la viata. Vreau sa le multumesc tuturor cursantilor care au incredere in noi si, desigur, profesorilor nostri care ii sustin sa obtina performante exceptionale la limba engleza”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

 

Interes crescut pentru cursurile de la Shakespeare School din anul scolar 2020-2021

 

In ultimii ani, interesul pentru cursurile Shakespeare School a crescut considerabil in Romania. Numarul cursantilor a crescut, in medie cu 20% in fiecare an, pana la 3000 de cursanti in anul scolar 2019-2020.

 

Inscrierile pentru cursurile din anul scolar 2020-2021 s-au deschis oficial la sfarsitul lunii iulie si pana acum peste 2800 de parinti au rezervat locuri la cursurile pentru copii si adolescenti. Anul acesta numarul de locuri disponibile este de numai 3150, la cursuri cu predare online, la nivel national sau cu predare offline, in cele patru sedii Shakespreare School din Bucuresti.

 

In cei 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanti, copii si adolescenti, au trecut pragul Shakespeare School, unde au descoprit un loc special creat pentru ei, in care profesorii fac totul cu pasiune, pentru a sustine performanta si evolutia lor pentru a deveni campioni la viata.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole