Blog

Peste 3000 eseuri primite la 2010 Shakespeare School Essay Competition

Iata ca ne apropiem de finalul perioadei de evaluare a celor peste 3000 de eseuri in limba engleza primite la 2010 Shakespeare School Essay Competition!

Succesul competiţiei ne bucură enorm, tocmai datorită numărului mare de eseuri primite care au blocat practic serverul nostru. Am fost nevoiţi să prelungim înscrierile cu o zi, până pe 6 mai. De aceea, vom anunţa finaliştii pentru fiecare dintre cele două categorii de vârstă în parte pe 25 mai. Cei mai talentaţi se vor întoarce acasă cu o valiză cu premii, iar restul participanţilor cu un Certificat de Participare tocmai bun de înrămat, dar şi cu mândria de a fi participat la un concurs naţional de creaţie în limba engleză. A fost o ocazie excelentă de a vă pune în valoare creativitatea, cunoştinţele de limba engleză”, a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Participanţii la această competiţie au avut şansa să intre în cursa pentru una dintre şcolile de vară de limba engleză din Anglia: la Oxford, Cambridge sau la St. Michael’s College.

Marti 25 mai va invitam sa fiti cu ochii pe blogul Shakespeare School, caci aceasta este data la care vom anunta cei mai talentati participanti la 2010 Shakespeare School Essay Competition, pentru  fiecare categorie de varsta in parte: 11-14 ani si 15-19 ani!

Noi am ales deja semi-finalistii concursului, insa ne este foarte greu sa decidem care sunt cei mai Money found the IOU and canceled it. buni dintre voi, caci numai 15 finalisti de la fiecare categorie in parte vor fi selectati pentru proba finala de evaluare: interviul! Acesta se va desfasura la sediul Shakespeare School din Str. Dimitrie Racovita, nr.11, sector 2, in ziua de 29 mai– pentru elevii de liceu si pe 30 mai– pentru elevii de gimnaziu. Selectia si orarul pentru interviu va fi comunicat personal tuturor celor 30 de finalisti, atat prin telefon, cat si prin e-mail.

Toti cei care ne-au scris, indiferent ca se numara printre finalisti sau nu, vor intra in posesia certificatului de participare la concursul national de eseuri in limba engleza in format electronic!

De abia asteptam sa ne cunoastem week-endul viitor cu cei mai talentati participanti la concursul national de creatie in limba engleza, copii si tineri intre 11-19 ani din toate colturile tarii! Pana atunci, fingers crossed & keep an eye on our blog!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole