Blog

A inceput numaratoarea inversa pana la vacanta de vara!

Maria Juganaru

Englezii au o vorba ,,Time flies when you are having fun’’!  Asa se intampla si aici la Shakespeare School unde nici nu am simtit trecerea timpului in acest an scolar! Iata-ne ajunsi cu un pas mai aproape de o sumedenie de evenimente care ne tin cu sufletul la gura, cum ar fi anuntarea castigatorilor la Essay Competition, Parents’ Week sau examenele de final de an.

Nu ne facem griji insa, deoarece la vara ne vom relaxa si distra la Cursurile de vara si la Scolile de vara din Marea Britanie si S.U.A. Si pentru ca tot am mentionat Scolile de vara din U.K., ne-am gandit sa o intrebam pe una dintre cursantele noatre, Maria Juganaru, cum s-a distrat ea vara trecuta in Anglia.

Maria are 12 ani, este eleva in clasa a V-a la Scoala Generala Nr. 46 din Bucuresti dar si cursanta la Shakespeare School, imbinand cu succes scoala si Cursurile de limba engleza! In vara anului trecut dupa un an  plin la Shakespeare School, Maria a petrecut doua saptamani de neuitat la Scoala de vara de limba engleza organizata la Colegiul Dean Close din Cheltenham, Anglia.

Asadar, ar mai repeta acesta experienta?

Da, as mai merge! Mi-am facut multi prieteni noi si mi-a placut totul acolo. Chiar nu ma pot gandi la ceva care nu mi-a placut!   Dintre toate locurile vizitate in excursii m-au impresionat London Eye si Buckingham Palace, ne-a povestit Maria,  parca revazand in gand toate locurile vizitate.

…si cum au fost activitatile organizate special pentru voi la Cheltenham?

Activitatile de dupamiaza, cele  pe care le puteam alege eu, au fost super! Activitatile mele preferate au fost cursurile Cooking, Singing, Karaoke si Make-up, ne-a zis ea, zambind. Suna bine nu-i asa?

Entuziasmul Mariei ne incarca si pe noi cu energia necesara pentru a trece cu succes examenele care se apropie. Fie ca e vorba de examenele Cambridge sau Trinity, IELTS sau examene de admitere la intesive/bilingve de limba engleza ne simtim pregatiti si nu ne facem griji, din contra, lucram cu si mult spor si veselie pana la binemeritata vacanta de vara!  Iar vacanta va fi si in acest an, asa cum v-am obisnuit,  plina de distractie pentru toti cursantii si profesorii nostri, ca o rasplata pentru notele mari si rezultatele bune din cursul anului si  la examene! Va asteptam cu drag pe toti pentru a avea parte alaturi de noi de…

O vara Cool la Shakespeare School!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole