Blog

A inceput saptamana Halloween-ului!

 

Sediile noastre sunt gata decorate, foarte “speriecios”, in asteptarea copiiilor care sa-si etaleze costumele care mai de care mai inspaimantatoare! Veti intalni o multime de dovleci si tartacute, stafii, vrajitoare urate, ghirlande cu lilieci, fantome si scheleti- totul pentru ca scoala sa fie de nerecunoscut! Stim ca muriti de curiozitate sa vedeti cum arata totul, insa nu va aratam inca poze deoarece nu vrem sa va stricam surpriza….va veti speria destul atunci cand veniti la curs!
Nu uitati ca la parada costumelor sunt invitati si parintii, asadar nu lasati aparatele foto si video acasa!

Blogul BBC Learning English ofera un crossword interesant pe tema Halloween-ului. Voi reusiti sa-l rezolvati?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole