Blog

A inceput un nou modul al clubului de conversatie cu profesor american

DSC06821

Astazi a inceput cel de-al doilea modul al clubului de conversatie in limba engleza “English over a cup of tea“! Profesorul american Adam Clark a pregatit o serie de noi activitati amuzante, menite sa stimuleze abilitatea de a conversa in limba engleza a cursantilor Shakespeare School.
Finalul modului se va incheia ca si cel precedent, cu un veritabil “British Tea Party” intr-un cadru neconventional! Avand in vedere parteneriatul dintre Shakespeare School si Diverta, primul modul al clubului de conversatie a avut loc la Diverta ACASA, in inima Bucurestiului.
Cui se adreseaza clubul de conversatie bilunar “English over a cup of tea”?
elevilor intre 10-14 ani care doresc sa isi imbunatateasca fluenta, pronuntia si vocabularul
tuturor tinerilor care doresc sa isi perfectioneze limba engleza si care urmeaza sa sustina o proba orala in cadrul unui examen international Cambridge (PET, FCE, CAE, CPE) sau testul IELTS
Taxa de participare la club este de 390 RON si modulul se va incheia pe 5 iunie 2010. Inscrieri se mai pot efectua numai in limita locurilor ramase disponibile, in grupele deja formate.
Mai multe informatii gasiti pe site-ul Shakespeare School.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole