Blog

A sunat clopotelul: back to school!

DSC08698

Buchete de flori de toate culorile, vocile invatatoarelor sau ale dirigintilor, mult entuziasm, nerabdare si dor  pentru revederea colegilor (sau pe alocuri melancoolie, caci s-a terminat cu vacanta!),  dar si multa emotie pentru un nou inceput…toate au fost adunate astazi, in prima zi a noului an scolar! Festivitatile de deschidere din scoli si licee din toata tara au marcat noul inceput: de acum trecem inapoi la uniforma, la program zilnic sustinut, la teme pentru acasa, la iesit la tabla si pregatiri pentru extemporale/teze/teste,  dar pe de alta parte si la pauzele mult asteptate si mereu prea scurte, la jocurile din curtea scolii sau biletele trimise pe sub banci, care contribuie pe scurt la farmecul aparte al vietii de elev!

Ou siguranta nelipsita intrebare pe buzele tuturor colegilor de clasa sau a profesorilor este “Tu cum te-ai distrat vara aceasta?“. Noi ne amintim cu drag de vacanta de vara si v-am povestit deja din experientele noastre la scolile de vara din UK si SUA, unde cursantii nostri, dar si copii si tineri din toata tara  au putut sa isi perfectioneze engleza la EA acasa in centre universitare de prestigiu:

-“Goodbye Oxford….. see you next year”- asa suna promisiunea facuta de participantii la programul de 2 saptamani din Oxford

–  copiii frumosi si talentati care au “reprezentat” Romania la cursurile de vara de la St Mary’s School isi iau de asemenea ramas bun, insa doar pentru putin timp: “Till next time, Goodbye Ascot!”

-grupul de 10 copii care a urmat programul de vara in  scoala britanica de top Dragon School din Oxford are cu siguranta  ce povesti caci Oxford Dragon School s-a intors!

– faimoasa University College London e surprinsa in trilogia “Jurnal Londonez- scoala de vara UCL” .

– Mircea Neicu, castigatorul locului II al concursului national de eseuri organizat de Shakespeare School ne-a relatat impresiile sale dupa ce a experimentat timp de 2 saptamani “Oh, wonderful Cambridge” (part 1 si part 2), ca parte a premiului sau

– “Impresii si amintiri… de la St. Michael’s College” reprezinta povestea unui alt mare castigator al competitiei de eseuri, Mihai Cucu care incearca sa ne transmita ce a simtit si ce a trait la intoarcerea din scoala de vara castigata ca premiu

– programul de vara din Oxford Cheltenham, in cadrul scolii britanice de top Dean Close e foarte frumos redat din perspectiva Andreei Itu, care ne povesteste despre “England plus something more

Pe langa aceste campusuri de top din Anglia, v-am povestit si despre o destinatie mai exotica si insorita, in articolul continand impresii despre scoala de vara din MIAMI, Florida: “Welcome to Miami.Bienvenido a Miami“!

Iata ca dupa atatea amintiri si experiente frumoase, suntem acum pregatiti cu forte proaspete sa incepem cursurile de limba engleza la Shakespeare School! Cei care doresc sa invete limba engleza ALTFEL sunt asteptati la cursurile Shakespeare School incepand din 27 septembrie!

Asadar, va asteptam cu drag la inscrieri, va uram mult succes in noul an scolar si BAFTA!!!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole