Blog

Află cum poti să-ți depășești fricile și să-ți crești încrederea în tine!

succeed_at_anything_01

Vineri, 21 februarie, de la orele 20, Born2Succeed organizează un nou webinar gratuit cu Justin Devonshire, speaker în cadrul conferinței de la București!

Antreprenor de succes și speaker internațional, Justin îți va arăta cum să îți depășești temerile, cum să îți crești încrederea în tine și să îți atingi obiectivele mai repede decât oricine altcineva din jurul tău.

Justin Devonshire – Personal Success Coach & Entrepreneur, s-a mutat în Cipru la puțin timp după ce a împlinit 20 ani și a pus bazele propriului business într-o țară total necunoscută. El a reușit ca în mai puțin de un an să creeze unul dintre cele mai de succes programe de fitness din țară, ajungând să vândă franciza proiectului și în Marea Britanie.

Ce vei afla de la Justin:

  1. Cum a reușit să-și depășească propriile frici, să plece din Marea Britanie și să pună bazele unui business într-o țară străină, fără să cunoască limba, fără bani și fără cunoștințe. Acum deține cel mai mare business de nișă din sectorul său de activitate.
  2. Cum a reușit să învingă procrastinarea și să facă progrese uriașe, înaintea tuturor celor pe care îi cunoaște, în atingerea obiectivelor sale.
  3. Cum să-ți limpezești mintea, să îndepărtezi frica și să faci loc încrederii și energiei dedicate ideilor tale.

Webinarul cu Justin Devonshire va avea loc vineri, 21 februarie, de la orele 20:00 și este deschis tuturor celor cu ambiții, idealuri înalte și care vor să urce pe scara succesului! Pentru înscrieri accesați acest link: http://bit.ly/1ftq1fR

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole