Blog

Al cincilea grup pleaca spre Oxford Headington…

 

Oxford Headington…O noua destinatie britanica catre care adolescentii nostri vor decola duminica, 26 iulie.
Timp de doua saptamani, acestia vor experimenta viata de student in minunatul campus Brookes, ce se afla la doar douazeci de minute de mers de centrul Oxfordului.

Ce si-au propus adolescentii nostri sa faca la Oxford? Ei bine….nu numai ca vor calca pe meleagurile unde personalitati precum Margaret Thatcher si Tony Blair s-au scolit ani de-a randul, dar vor lua ei insisi parte la cursurile de limba engleza cu profesori nativi, menite sa le dezvolte abilitatile de comunicare. Programul va fi unul variat , cuprinzand competitii si concursuri interactive, disco, karaoke si foarte multe excursii (Stratford-upon-Avon, Londra, Bath, Stonehenge, etc).

Mai multe insa va vom spune atunci cand ne intoarcem, pentru ca sigur o sa avem ce sa va impartasim din experienta noastra, suta la suta britanica.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole