Blog

AL TREILEA GRUP PLEACA SPRE OXFORD CHELTENHAM

Joi dimineata, cu mic, cu mare ne vom intalni la aeroportul Otopeni (teacher si noi, cei 22 de copii dornici de aventura) pregatiti sa ne imbarcam in avionul ce ne va duce spre o destinatie de vis!

Ne vom indrepta spre Heathrow, Londra, de unde gazdele noastre ne vor prelua si vom merge impreuna in campusul Dean Close pentru doua saptamani petrecute a l’anglaise. Campusul este localizat in orasul Cheltenham, oras care imbina arhitectura traditionala cu cea moderna, si care a devenit popular odata cu descoperirea acum 300 ani a izvoarelor sale naturale de apa minerala. Atat membrii ai familiilor regale precum Regina Victoria si Ducele de Wellington, cat si scriitori ca John Byron si Jane Austen au fost personalitati ce si-au petrecut vacantele in Cheltenham, oras spa.

Copiii se vor indragosti instantaneu de campus pentru ca desi scoala Dean Close (www.deanclosesummerschool.co.uk ), dateaza din sec. XIX, aici vom descoperi cladiri pentru cazare noi si modern decorate, cu o excelenta reputatie internationala. Facilitatile pentru sporturi (sala de sport, piscina interioara, 12 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, baschet, volei) si pentru activitatile culturale (sala teatru 550 locuri, studio de dans, amfiteatru in aer liber) ii confera scolii un caracter unic, de inalta clasa. Si sa nu uitam ca locatia scolii ofera un acces facil spre centrul orasului, care este doar la 10 minute de mers pe jos.

Cum isi vor petrece copiii timpul in Anglia? Este foarte simplu! Ne vom trezi dis de dimineata (in jurul orei 7), vom lua micul dejun si apoi ne asteapta 3 ore de cursuri intensive de limba engleza intr-un mediu multinational! Dar sa nu uitam! Toate aceste cursuri vor avea ca obiectiv principal dezvoltarea abilitatii de comunicare, asadar less grammar and more fun! Oh, and did I forget to say NO homework?!? Yeah, yeah, I know, it sounds too good to be true! But it is! Iar copiii se vor distra copios imbunatatindu-si cunostintele.

Dupa masa de pranz, vom avea un program diferit de cel de dimineata. Vom participa la diferite activitati sportive (dans, calarie, tennis, fotbal…) sau vom vizita cele mai importante obiective turistice din Anglia in cadrul excursiilor de o zi (Oxford, Bath, Stratford-upon-Avon, Cardiff Castle, Cotswold Wildlife Park, Alton Towers…) sau celor de o jumatate de zi. Aaah! Si am uitat sa va povestesc ca ne vom petrece ultima noapte chiar in Londra, unde vom fi cazati la unhotel de 3 stele, pentru a avea ocazia sa vizitam cat mai mult din capitala Angliei!

Asadar, ne asteptam sa petrecem doua saptamnai de neuitat, sa ne intoarcem cu o engleza vorbita ca la ea acasa, cu prieteni din diferite colturi ale lumii si cu amintiri ce vor dainui forever! Urati-ne bafta si va promitem ca va vom arata si cateva dintre poze la intoarcere!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole