Blog

Alaturi de ei lumea este mai frumoasa

IMG_3987

Unii oameni fac viata mai frumoasa doar pentru ca fac parte din ea!

Iti multumesc  pentru darul tau (care a servit ca sursa de inspiratie pentru a scrie acest articol), draga Tamara!

As putea sa va povestesc zile in sir despre cursantii mei; as face-o cu bucurie si recunostinta ca i-am cunoscut si ca ne “descoperim” unii altora cate un pic de fiecare data cand ne vedem la cursuri. Sunt sigura ca nu voi rezista tentatiei si voi reveni si cu alte articole despre copii deosebiti, copii cu care noi, cei de la Shakespeare School, ne mandrim si pe care ii incurajam sa-si pastreze frumusetea si taria interioara de a reusi si mai departe in viata!

O sa o iau in ordine crescatoare si o sa incep cu Petre Anna-Maria de la Juniori 2 . Anna-Maria are grija sa adune multe istorioare in cufarul  povestirilor de mai tarziu .Inceputul este unul promitator, chiar cu Virgil Iantu  in emisiunea caruia a fost invitata  si a carei inregistrare va invit sa o urmariti (este vorba de emisiunea Prevestiri din copilarie).

http://www.youtube.com/watch?v=wP1kgmR5vkA

Sa stiti ca nu se opreste aici! Anna Maria stie deja ce vrea de la viata…Se pare ca aduna titluri si medalii la concursurile de Aikido (ca sa dau un exemplu, mentionez doar locul I si cupa obtinute in toamna lui 2010 la “Cupa Romaniei Aikido Copii”).

Si ca sa-si imbogateasca portofoliul vietii, cu emotie, aspira la titlul de domnita, titlu cu care sunt sigura ca va fi investita cu brio la sfarsitul taberei medievale la care s-a inscris pentru vara lui 2011.

Urmatorii pe lista celor talentati sunt copiii de la o grupa de Juniori 3 , copii care se intrec de fiecare data in realizarea de proiecte “altfel” pentru cursul de limba engleza. Va  felicit Alexandra, Briana, Alexandru, Tamara, Karina, Alina, Maria, Dennis si  Alice si vreau sa va asigur si pe aceasta cale ca ma bucura fiecare marturie a voastra (scrisa sau desenata)  de invatacei ai limbii engleze.

Nu in ultimul rand……..draga  Tudor, iti multumesc ca odata cu fiecare proiect al tau imi dai ocazia sa zambesc , sa visez si sa cred……

IMG_3997

……..…sa cred ca lumea este mai buna si mai frumoasa si de dragul unor astfel de copii care cu sperantele si eforturile lor sustinute de a fi mai buni intr-un domeniu sau altul, reusesc sa ii motiveze si pe cei din jur si sa aduca un strop de lumina si culoare in vietile noastre!

-to be continued-

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole