Blog

Alfie Kohn revine la Bucuresti cu o noua serie de conferinte despre parenting – un eveniment sustinut de Shakespeare School

300x250In aceasta toamna, autorul bestseller-ului Parenting necondiționat revine in Romania pentru a sustine, pe 22 noiembrie, o noua serie de conferinte dedicate parintilor preocupati de cresterea constienta a copiilor lor si ”meseriei” de parinte.

Alfie Kohn este unul dintre cei mai revolutionari speakeri internationali pe teme de parenting si educatie avand in palmares 14 carti de parenting traduse si apreciate in lumea intreaga.

In Romania, volumul Parenting neconditionat, publicat anul trecut de Editura Multi Media Est Publishing, a devenit in scurt timp una dintre cartile cel mai bine vandute din domeniu, schimband mentalitatile multor parinti.

Sintagma “parenting neconditionat” defineste, in viziunea sociologului american, acel stil de educatie in care parintii nu pedepsesc comportamentul gresit al copilului si nu ofera recompense pentru buna purtare, oferind, in schimb, iubire neconditionata si permitand copiilor sa faca propriile alegeri.

Copiii invata sa ia decizii cand li se permite sa ia decizii, nu cand sunt obligati sa urmeze instructiuni”  spune Alfie Kohn.

Cu ocazia Conferintelor “Parenting Neconditionat cu Alfie Kohn” de anul acesta, Multi Media Est Publishing va lansa si “Pedepsit de recompense” (“Punished by Rewards”), volum cu care Alfie Kohn s-a consacrat la nivel mondial.

Conferințele – organizate de TOTUL DESPRE MAME si Monica Reu, trainer de comunicare non-violenta – cuprind doua module: “Dincolo de disciplina  conventionala (partea 1): Ce e in neregula cu pedepsele sau recompensele” si “Dincolo de disciplina conventionala (partea a 2-a): De la conditionari si amenintari la cooperare si intelegere.”

Asadar, daca nu ati reusit sa ajungeti la conferintele semnate Alfie Kohn, anul trecut, aveti acum ocazia sa va rezervati un loc.

Inscrierile timpurii la Conferintele lui Alfie Kohn se pot face accesand site-ul www.totuldespremame.ro/evenimente.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole