Blog

Am castigat premiul european pentru inovatie in predarea limbilor straine!

Demonstratie Engleza cu Ziggy si Zaggy in cadrul ceremoniei

Am castigat Certificatul Lingvistic European 2013 (European Language Label) pentru inovatie si creativitate in domeniul predarii si invatarii limbilor straine!

Distinctia a fost acordata pentru proiectul „Engleza pentru Viata cu Ziggy & Zaggy”, proiectul nostru princare tineri voluntari predau limba engleza in centre sociale.

Premiul a venit exact inainte de inceperea celui de-al doilea modul al proiectului nostru. La inceputul lunii octombrie va demara modulul II, cu un numar dublu de voluntari si de copii beneficiari ai lectiilor de engleza, iar din 2014 ne propunem ca programul sa devina national.

Va invit sa cititi mai multe despre acesta distrinctie pe blogul Adevarul.ro, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole