Blog

Am intrat in Semifinalele Campionatului de Bine!

Vesti bune! Proiectele Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie au intrat in Semifinalele Campionatului de Bine!

Cautam sustinatori pentru proiectele noastre educationale, care sa ne ajute sa indeplinim visele copiilor! Impreuna putem face magie!

Daca vom avea multe donatii, dar si un numar mare de donatori, vom putea intra in finala in care BCR finanteaza proiectele castigatoare cu 5.000 euro. Orice donatie conteaza, asa ca va rugam sa le povestiti tuturor despre proiectele noastre! Donatiile se fac online (securizat de BCR/euplatesc.ro, doar cu datele de pe card), comision 0%.

Participam la campionat cu 2 proiecte educationale, dedicate copiilor si tinerilor:

  1. Engleza pentru Viata (ore de engleza non-formale de engleza in centre sociale, menite sa incurajeze dezvoltarea copiilor, dar si implicarea voluntarilor). Detalii AICI.
  2. Shakespeare School Essay Competition (concurs de creatie dedicat tinerilor si copiilor, menit sa incurajeze creativitatea si sa premieze performanta). Detalii AICI.

Doneaza si tu! Uneori, cu gesturi mici chiar putem schimba lumea!

a child without education

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole