Blog

Am luat START-ul in cursa Campionatului de Bine. Implica-te si tu!

Imagine Campionatul de BineEste important sa ii invatam pe copii bucuria de a darui, fara sa astepte ceva in schimb. Si pentru ca ei invata cel mai bine prin puterea exemplului, va invitam sa deveniti Ambasadori ai Binelui si sa le oferiti un model de urmat.

De ce Ambasadori ai BineluiProiectul Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie – Essay Competition – a fost inclus pe platforma Bursa Binelui, o initiativa BCR care aduce impreuna proiectele de CSR si oamenii care vor sa investeasca in faptele bune.

Cum va puteti implica?  Alaturati-va campaniei noastre de friendraising pentru a ajuta proiectul Essay Competition sa intre in FINALA Campionatului de Bine o competitie de fundraising organizata in cadrul platformei Bursa Binelui. Puteti dona online cu comision 0% AICI: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Shakespeare-School-Essay-Competition

De ce să donati? Viitorul sta in educatia copiilor si tinerilor, iar educatia va aduce schimbarea pe care ne-o dorim in societate. De aceea, Shakespeare School Essay Competition incurajeaza si premiaza copiii si tinerii performanti, originalitatea si creativitatea. Competitia isi propune sa le deschida oportunitati si sa-i incurajeze sa studieze si sa isi urmeze visurile.

Etapele Campionatului de Bine:

  • Sferturi (13 noiembrie – 9 decembrie)
    • strangerea sumei minime de 300 de lei, de la minim 5 donatori
  • Semifinala (10 decembrie – 6 ianuarie 2015)
    • strangerea sumei minime de 1.000 de lei, de la minim 20 de donatori
  • Finala (7 ianuarie – 4 februarie)
    • Vor fi declarate castigatoare si premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor final. (Scorul final = suma stransa din donatii X nr. de donatori distincti, pe tot parcursul Campionatului de Bine 2014).

Primilor trei finalisti, BCR le va dubla suma atrasa in cadrul Campionatului de Bine, pana in limita a 5.000 de euro.

Essay Competition poate ajunge in FINALA! Va asteptam sa va alaturati comunitatii noastre de Ambasadori ai Binelui!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole