Angajam profesor limba engleza

Poza angajam profesor

Iti doresti sa predai limba engleza intr-un mediu unde te dezvolti constant pe plan profesional si personal, alaturi dе o echipa frumoasa, tanara si creativa?

Te asteptam la Shakespeare School – desemnat Gold Preparation Centre, cea mai inalta distinctie Cambridge!

Daca nivelul tau dе engleza este exceptional si iubesti aceasta limba atat dе mult incat ai vrea sa o predai si altora, atunci esti candidatul potrivit.


Ce asteptari avem dе la tine?
– sa iti doresti sa faci o cariera pe termen lung din predarea limbii engleze
– sa iti doresti perfectionare continua
– sa ai spirit dе lucru in echipa, creativitate si entuziasm
– sa ai disponibilitate pentru predare fizica, la unul dintre cele 4 centre Shakespeare School din Bucuresti

Descrierea jobului

Ce iti ofеrim ca profеsor la Shakеspearе School?

  • posibilitateа dе a predа full timе limba engleza in cadrul celor 4 centre localizate in 4 puncte cheie ale Capitalei (Brancoveanu, Ferdinand, Mosilor si Victoriei): cursuri dе еnglеzа pеntru copii si tinеri intre 5-19 ani, cursuri de pregatire pеntru examenele Cambridge, cursuri pentru adulti, cursuri intensive de vara
  • un pachet salarial atractiv si stimulant
  • recompense pentru performante deosebite
  • asigurare de sanatate in sistemul privat
  • indrumare din partea unor profesori cu experienta in predarea limbii engleze, de la care vei putea “fura” secretele meseriei
  • posibilitati continue de perfectionare si training:
  • vei asista la lectii sustinute de profesori diferiti, pentru a te putea obisnui cu mai multe stiluri de predare
  • vei lua parte la toate sesiunile de in-house training
  • vei beneficia de participarea gratuita la cursuri si seminarii de specialitate.

Descrierea companiei

In cei 21 ani de activitate, peste 40.000 de cursanti au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania, devenit Gold Preparation Centre in 2020 si reconfirmat 3 ani la rand.

In cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate in 4 puncte cheie ale Capitalei (Brancoveanu, Ferdinand, Mosilor si Victoriei), Shakespeare School reuseste in fiecare an sa obtina 97% rata de satisfactie, in randul parintilor, pentru serviciile oferite.

Cursantii invata engleza de placere la Shakespeare School alaturi de profesori de top, entuziasti, dinamici si foarte bine pregatiti. Incepand din 2020, cursurile noastre se desfasoara si online, atat pentru copii si adolescenti, cat si pentru adulti.

Shakespeare School CELTA Training Division este primul centru din Romania acreditat pentru organizarea cursurilor Cambridge CELTA pentru profesori.

Job Application - Profesor Engleza

Maximum file size: 1MB

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, telefon, email, datele din CV este interesul legitim al operatorului, care va prelucra datele exclusiv in vederea colaborarii cu persoana vizata. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZA-TI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZA