Blog

Anul acesta incepem VACANTA cu o POVESTE!

Activitati_49788 Welcome_9519

Ai cerut, ai vrea?! Noi te-am ascultat, ne-am organizat, am planuit si…daca ai intre 9 si 12 ani, te invitam sa faci parte din povestea noastra cu miros medieval si caimac de legenda: tabara medievala de limba engleza “Back to Shakespeare’s Time”!

Mai exact, te invitam sa iti exersezi si sa iti perfectionezi limba engleza la inceputul vacantei de vara in perioada 19-25 iunie 2011. Iti propunem ca o saptamana sa ne intoarcem in timp, sa cream o lume mai buna si mai dreapta!

Vrei sa fii asemeni “cavalerului” sau “domnitei”? Se poate!

Vrei sa descoperi tainele perioadei medievale? Se poate!

Se poate ORICE deoarece legenda si realitatea se impletesc pentru a crea o lume de poveste, cu eroi si castele, domnite pline de noblete si cavaleri viteji!

Draga aspiranta domnita/ Draga aspirantule cavaler,

Trebuie sa stii ca vei primi costume corespunzatoare perioadei si vei fi initiat in tainele simbolisticii scuturilor heraldice, vei invata sa tragi cu arcul asemenea lui Robin Hood si vei manui spada cu vitejie precum cavalerii regelui Arthur. Pe parcursul lectiilor de limba engleza interactive, vei putea ocupa chiar tu rolul eroului principal!

Jocurile si drumetiile vor participa la conturarea unui tablou cu amintiri placute si momente de neuitat. De asemenea, serile le vei petrece ascultand legende medievale sau filme in limba engleza cu aceeasi tematica. Saptamana se va incheia depanand povesti in jurul focului de tabara, in cadrul caruia vei fi investit cu titlul de “domnita” sau “cavaler”!

In POVESTEA noastra totul se poate! Daca vrei sa faci parte din EA, nu uita sa iei cu tine bagaje cavaleresti, spiritul drept si…let’s go back to Shakespeare’s time!

Pentru mai multe informatii si inscrieri, te asteptam sa accesezi pagina dedicata povestii noastre:  https://www.shakespeare-school.ro/wp/tabara

tabara

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole