Blog

Apel umanitar

In pragul Craciunului, va invitam sa daruiti putina speranta unor copii care sunt singuri, bolnavi sau tristi… O mana intinsa, poate sterge o lacrima si readuce zambetul in ochii unui copil, o hainuta care a ramas mica copilului tau poate aduce putina caldura si mula bucurie in sufletul unui copil sarman, o jucarie de care copilul tau s-a plictisit poate insemna totul pentru un copil care nu a primit nimic, niciodata.

Daca vrei sa contribui si sa nu ramai indiferent, urmeaza acest link si implica-te asa cum poti, gestul tau conteaza!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole