ARE YOU IN FOR FUN?!? OXFORD IS!

oxford_78_small[1]Unul din visurile voastre este sa studiati in Anglia? Poate intr-unul dintre cele mai vechi si renumite centre universitare? Atunci pregatiti-va pentru o mare surpriza: caci, noi, cei 35 de tineri romani, chiar vom merge in inima Oxford-ului pentru a gusta timp de 2 saptamani cum este sa traiesti a l’anglaise.


clip_image001Vom avea ocazia sa locuim intr-unul dintre cele mai renumite campusuri, Oxford Brookes University, sa ne perfectionam limba engleza alaturi de profesori nativi bine pregatiti (dar in moduri interactive, nu asa, cu tema, ca doar e vacanta!) dar si facandu-ne noi prieteni din intreaga lume.clip_image002


Fiecare zi este o zi de distractie. Impreuna cu cei doi group lideri romani (care nu prea ne vor scapa din ochi) vom vizita Oxford-ul de-a fir a par, vom intra in cele mai renumite colegii (poate chiar sa-i aflam din secretele lui Harry Potter la Christ Church College), vom face punting alaturi de nelipsitele lebede si bineinteles vom avea ocazia sa aducem acasa foarte multe suveniruri.

Dar asta nu este totul. In fiecare dupa-amiaza vom avea si activitati in campus care sa ajute sa ne consumam energia, sa interactionam cu oameni noi, cu diferite mentalitati si culturi. De asemenea, vom pleca si in excursii care de care mai interesante, cum ar fi chiar inima Angliei, Londra.

excursielondra-towerbridge[1]jucandfotbal[1]


Asadar, dragi parinti, sa nu va faceti griji pentru noi. Sa fiti siguri ca ne vom distra de minune si ca nu vom mai dori sa plecam nici in ruptul capului. Totusi, ne vedem pe 8 august. O sa ne recunoasteti usor: noi vom fi cei cu iz de englezi!excursiemadametussauds[1]

Don’t miss us, we won’t miss you!


Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive