Blog

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie se muta in parcul Tineretului!

sigla_ONGFest_particip_279x235Pentru 3 zile, intre 17 si 19 mai vom sta la umbra in parcul Tineretului in cadrul celui mai important eveniment anual din lumea organizatiilor non-gumernamentale: ONG Fest.

Va asteptam sa ne cunoastem mai bine, sa va prezentam toate proiectele Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie si speram ca va veti alatura cauzei noastre, de a creste deschiderea oamenilor catre limbile straine si in special, catre invatarea limbii engleze.

Suntem siguri ca stapanirea limbii engleze poate deschide multe oportunitati si ca are o importanta majora in urmarea unei cariere de succes, dar si in integrarea mai usoara in societate pentru ca faciliteaza accesul la informatie.

Ce facem noi?

– sprijinim tinerii talentati prin perfectionarea limbii engleze

– oferim copiilor si tinerilor din medii defavorizate noi perspective

– implicam tinerii pasionati de engleza in viata comunitatii

– promovam voluntariatul si ajutam copiii si tinerii cu oportunitati reduse sa se adapteze mai usor in societate

– folosim metode non-formale care dezvolta caracterul

Asadar, va asteptam sa ne cunoastem mai bine si sa ne distram impreuna in limba engleza cu personajele noastre favorite, Ziggy si Zaggy, dar si cu multe alte jocuri si surprize. Vom juca mima, spanzuratoarea, vom deslusi ghicitori si vom extrage ravase. Bineinteles, totul in limba engleza!

Si inca ceva: vom avea si o tombola!

Asa ca speram ca veti veni in numar cat mai mare la ONG Fest, mai ales ca si vremea se anunta numai buna de parc si activitati distractive!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole