Blog

Atmosfera festiva pe Strada Tokio nr. 9

festivitate 3 Asa cum va povesteam saptamana trecuta, in perioada 14-22 septembrie noul sediufestivitate 4 Shakespeare School, situat pe Strada Tokio, nr 9 a sectorului 1 din Bucuresti, si-a deschis portile, nu numai pentru inscrieri, lectii demonstrative si workshop-uri, ci si pentru mult asteptatele festivitati de inmanare a diplomelor obtinute de cursantii nostri la examenele internationale sustinute la sfarsitul anului scolar 2010-2011.

Poate va surprinde faptul ca diplomele sunt decernate abea acum, dar ceea ce nu stiti, poate, este faptul ca ele sosesc tocmai din Anglia, de la Trinity College London si de la centrul de examinare din Cambridge. Desi perioada de sustinere a examenlor cuprinde lunile aprilie-iunie, examenele scrise – YLE, KET, PET, FCE si CAE- sunt trimise spre corectare tocmai la Cambridge si de aceea primirea diplomelor are loc in luna septembrie! Din fericire, primirea rezultatelor are loc mai curand, in vara, calificativele fiind disponibile on-line pentru examenele Cambridge, respectiv la sfarsitul sesiunii de examinare pentru examenele Trinity Grade 1,2,3 and 6.

festivitate 71 Mult asteptatele festivitati de inmanare a diplomelor sunt asadar un fericit prilej defestivitate 63 revedere dupa vacanta de vara. In egala masura acestea sunt si o buna ocazie de a afla de la gazdele noastre, doamna directoare Adriana Alionte si Georgiana Bose– Young Learners Courses Manager- noutatile ce ni se pregatesc in noul an de cursuri. Iar daca va intrebati cand vom reincepe cursurile, ei bine, va asteptam cu drag incepand din 3 Octombrie 2011. Asadar, au mai ramas numai doua saptamani.

Va asteptam cu drag in Octombrie!

festivitate51

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole